Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

SOUHRN 18. KOLA: Energie ovládla podkrušnohorské derby, Kometa otočila duel v Ostravě

Litvínovu se doma v této sezoně nedaří, což se potvrdilo i v podkrušnohorském derby. Ani na pátý pokus Verva na svém stadionu nebodovala, když podlehla Karlovým Varům 1:2 v 18. kole hokejové extraligy. Kometa Brno se vrátila do utkání s Vítkovicemi, stáhla dvoubrankové manko díky Peteru Schneiderovi a vyhrála 3:2 po nájezdech. Šestý nezdar v řadě zaznamenaly Pardubice doma se Spartou. Liberec i díky dvěma trefám Radana Lence zdolal Mladou Boleslav 4:3 po prodloužení. Třinec zůstává po sedmi duelech neporažen, když si poradil 5:2 se Zlínem. Naopak České Budějovice se ani na devátý pokus nedočkaly vítězství.

Ondřej Beránek z Karlových Varu odmítá v souboji Jana Myšáka z Litvínova
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Litvínov - Karlovy Vary 1:2

Ujali se vedení, ale ani to jim k bodům nepomohlo. Hokejisté Litvínova i v pátém domácím utkání sezony prohráli. Verva padla s Karlovými Vary 1:2 a připsala si celkově už šestou porážku ze sedmi duelů v ročníku. Energie naopak zvládla i třetí vystoupení venku s plným bodovým ziskem a svou první brankou v karlovarském dresu v soutěžním utkání se o to postaral ve 48. minutě útočník David Kaše, dočasná posila z Philadelphie.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary

Mladá Boleslav - Liberec 3:4 po prodloužení

V pátek vyhrál pěstní souboj, v neděli vstřelil dvě branky. V zajímavé formě se nachází útočník Liberce Radan Lenc, jenž výrazně přispěl k výhře 4:3 v prodloužení na ledě rivala z Mladé Boleslavi. V nastaveném čase vítěznou trefu obstaral bek Tomáš Hanousek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Hradec Králové - Olomouc 4:0

Nejen Filip Hronek rozhoduje zápasy svou tvrdou střelou, podobně se umí prezentovat i Filip Pavlík. Dvěma góly přispěl k jasnému vítězství Hradce Králové 4:0 nad Olomoucí. Skóre utkání otevřel z přesilovky a poté přidal pojišťovací čtvrtou trefu. První start v ročníku v hradeckém dresu ozdobil čistým kontem gólman Štěpán Lukeš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Vítkovice - Brno 2:3 po nájezdech

Ještě čtyři a půl minuty před koncem utkání prohrávali Brňané v Ostravě o dvě branky. Poté ale Kometě pomohla nedisciplinovanost Vítkovic a dvě trefy Petera Schneidera v přesilovkách, které poslaly utkání do prodloužení. Až v nájezdech poté hosté rozhodli o vítězství 3:2. Vítězný gól zapsal Petr Holík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kometa Brno

Dynamo Pardubice - Sparta Praha 1:3

Vedli sice už po 13 sekundách hry, přesto znovu neuspěli. Pardubičtí hokejisté neoplatili Spartě debakl 1:7 z minulé soboty a doma padli 1:3. Dynamo poslal rychle do vedení Patrik Poulíček, ovšem šestou porážku za sebou způsobily smolné branky z holí Roberta Říčky a Davida Tomáška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Dynamo Pardubice - Sparta Praha

Třinec - Zlín 5:2

Sedm zápasů, sedm výher. Vstup hokejistů Třince do extraligového ročníku je impozantní a nezastavil je ani Zlín. Oceláři doma zvítězili 5:2 i díky dobrému vstupu do utkání, po němž v 8. minutě vedli 2:0. Dvakrát se v úvodu prosadil Ondřej Kovařčík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

České Budějovice - Plzeň 1:5

Jihočeši za sebou mají už deváté utkání po návratu do extraligy a jsou stále bez výhry. Naopak plzeňští hokejisté, kteří uspěli na ledě Motoru 5:1, zvítězili poosmé za sebou. Dvě branky zaznamenal Pavel Musil, na tři pak nahrával Milan Gulaš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články