Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

SOUHRN: Sparta rozstřílela Pardubice, Třinec rozhodl šlágr s Kometou v prodloužení

Hokejová extraliga se rozjela třemi dohrávkami 4. kola. Sparta si jako první po restartu soutěže zastřílela, když doma jednoznačně porazila 7:1 Pardubice a v součtu z období před koronavirovou pauzou má čtyři výhry v řadě. Litvínov naopak na první body stále čeká, zasloužila se o to Plzeň po vítězství 4:1. České Budějovice se marně snažily o první výhru, Energie na jihu Čech otočila duel k výsledku 5:4. Zápas vedený jako dohrávka 14. kola pak nad Kometou vyhrál Třinec díky trefě Matěje Stránského v prodloužení.

Sparťané slaví gól proti Pardubicím
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Sparta Praha - Dynamo Pardubice 7:1

V první třetině sice vyrovnaný souboj bez gólů, poté však úřadovala Sparta. Pražané rozstříleli po restartu hokejové extraligy v dohrávce 5. kola Pardubice 7:1. Dva góly dali při obnovení soutěže po téměř měsíční koronavirové pauze Andrej Kudrna a Robert Říčka, tři asistence si připsal Lukáš Pech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Dynamo Pardubice

Oceláři Třinec - Kometa Brno 4:3 po prodloužení

Jako na houpačce probíhalo utkání ve Werk Areně. Třinec vedl v utkání 14. kola hokejové extraligy už 3:0 po dvou úspěšných tečích Arona Chmielewskiho a kapitána Petra Vrány, k čemuž se přesilovkovým gólem přidal Filip Zadina. Poté však začala stíhací jízda Komety. Vojtěch Střondala snížil a Tomáš Vincour dvěma góly poslal duel za stavu 3:3 do prodloužení. V něm však rozhodl domácí forvard Matěj Stránský o bodu navíc pro Oceláře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Oceláři Třinec - Kometa Brno

Litvínov - Plzeň 1:4

Indiáni si upevnili první příčku, Chemici jsou naopak stále bez bodu poslední. Plzeň veze z ledu hokejistů Litvínova vítězství 4:1 v dohrávce 4. kola extraligy. Severočeši prohráli i čtvrté utkání v tomto ročníku, tentokrát se o to výrazně zasloužil dvougólový Tomáš Mertl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Plzeň

České Budějovice - Karlovy Vary 4:5

Motor byl blízko první výhře po návratu do extraligy, ale opět se mu to nepovedlo, navíc zůstal bez bodu. Karlovy Vary v dohrávce 4. kola nejvyšší hokejové soutěže sice střídaly brankáře Filipa Novotného za Jana Bednáře, přesto zvítězily na jihu Čech 5:4, a to ještě jedenáct minut před koncem prohrávaly. O konečný obrat Energie se postarali během 80 sekund v 55. a 56. minutě letos poprvé skórující Jakub Lauko s Petrem Koblasou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články