Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

SOUHRN 12. KOLA: Šestici těsných výsledků vévodil brankářský duel v Litvínově, Kometa znovu porazila lídra tabulky

Kometa Brno potřetí za sebou porazila aktuálního lídra tabulky. Po Pardubicích a Olomouci získala ve 12. extraligovém kole tři body proti Vítkovicím. Do čela se tak vrátilo Dynamo, ačkoliv ve velkém souboji brankářů skórovalo v Litvínově až v nájezdech, které rozhodl Tomáš Zohorna. Všech šest úterních zápasů skončilo rozdílem jediné branky, hned tři duely dospěly až do samostatných nájezdů. Utkání mezi Třincem a Olomoucí bylo kvůli velké marodce v týmu Hanáků odloženo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Brno - Vítkovice 2:1

Kometa vyhrála čtvrtý domácí duel za sebou. Oba góly domácích dal Radek Koblížek, za Vítkovice snižoval ve třetí třetině Peter Krieger. Ostravané neuspěli po třech předchozích vítězných vystoupeních.

Hradec Králové - Sparta 3:2

Východočeši na domácím ledě poprvé od prosince 2019 porazili pražskou Spartu. Soupeř sice vyrovnal nepříznivý stav 0:2, ale na branku Kellyho Klímy z 52. minuty už odpověď nenašel. Pražané tak vyšli naprázdno podruhé za sebou.

Litvínov - Pardubice 0:1 SN

Bitvu v Litvínově ozdobila především přehlídka skvělých zákroků obou brankářů Mateje Tomka a Dominika Frodla. Bezbrankové utkání nerozhodlo ani prodloužení. Vítěznou branku v nájezdech vstřelil hostující útočník Tomáš Zohorna. Díky dvoubodovému vítězství se Dynamo vyhouplo do čela tabulky.

Liberec - Karlovy Vary 3:4 SN

Karlovy Vary vyhrály čtvrtý z posledních pěti zápasů a páté ze sedmi vystoupení v arénách soupeřů. Liberec bodoval i v jedenáctém utkání v sezoně, podruhé za sebou však nezvládl nájezdy a v tabulce je pátý. Bílí Tygři měli na dosah třetí tříbodové vítězství v ročníku, v čase 59:27 však při závěrečné power-play vyrovnal hostující Tomáš Bartjes a v nájezdech vystřelil Energii bod navíc Jiří Černoch.

Kladno - České Budějovice 2:1

Rytíři ukončili sérii šesti porážek, naopak Motor neuspěl podeváté za sebou a klesl na předposlední místo tabulky. Domácí zápas rozhodli dvěma góly v přesilových hrách. Vítěznou branku dal Adam Brodecki, jenž se trefil v soutěži poprvé.

Plzeň - Mladá Boleslav 1:2 SN

Mladá Boleslav si připsala třetí výhru z posledních čtyř venkovních utkání. Domácí Indiáni sice po první třetině díky trefě Sebastiána Maláta vedli, ale hosté dokázali ve druhé části zásluhou Pavla Kousala vyrovnat. Po bezbrankové třetí třetině a prodloužení jim dva body zajistil v sedmé sérii rozhodujícím nájezdem znovu nejproduktivnější hráč Bruslařů Kousal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články