Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA 2023/2024

SOUHRN 10. KOLA: Motor nadělil Spartě pět gólů, Třinec jde do čela a Dynamo vyloupilo Liberec

Třinečtí hokejisté jsou už zase na první příčce extraligové tabulky, o skóre před Mladou Boleslaví. Oceláři totiž i díky příspěvku tříbodového Martina Růžičky zdolali 3:2 v prodloužení Karlovy Vary, naopak Mladá Boleslav padla 0:2 v Hradci Králové. Výsledkem večera je ovšem jasné vítězství Motoru České Budějovice, který si po devíti letech vyšlápl na Spartu po výsledku 5:2. Dynamo Pardubice má stejně bodů jako Třinec a Mladá Boleslav po triumfu 4:3 v Liberci gólem Roberta Kousala 12 sekund před sirénou.

Radost hokejistů Českých Budějovic
zdroj: ČTK autor: Petr Skřivánek

Třinec – Karlovy Vary 3:2 po prodloužení

Třinci se na Karlovy Vary daří a potvrdil to i nyní. Oceláři ve vzájemných zápasech bodovali posedmé v řadě, z toho pošesté vyhráli. V 10. kole extraligy vystřelil vítězství 3:2 v prodloužení Erik Hrňa a reagoval na ztrátu dvougólového vedení v základní hrací době. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Karlovy Vary

České Budějovice – Sparta Praha 5:2

Po Kometě si hokejisté Českých Budějovic vyšlápli i na Spartu. Motor porazil tento pražský celek po sedmi prohrách v řadě poprvé od 25. září 2012. V 10. kole extraligy zařídili vítězství 5:2 mimo jiné dvoubodoví Milan Gulaš s gólem a nahrávkou a Jindřich Abdul s dvěma brankami.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Sparta Praha

Litvínov – Kometa Brno 3:4

Už to vypadalo, že Litvínov ukončí černou sérii pěti porážek za sebou, ale přišla šestá. A to Chemici vedli po první třetině 2:0, jenže nezvládli druhou periodu 1:3 a celkově padli v 10. kole s hokejisty Komety Brno 3:4. O vítězství Jihomoravanů rozhodl Peter Mueller. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Kometa Brno

Liberec – Pardubice 3:4

Pátou porážku v řadě musí skousnout hokejisté Liberce. Tentokrát padli v 10. extraligovém kole na domácím ledě s Pardubicemi 3:4. Úřadující vicemistr během neúspěšné série získal jediný bod. O čtvrtém vítězství Dynama z posledních pěti utkání rozhodl v čase 59:48 v přesilové hře Robert Kousal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Pardubice

Hradec Králové – Mladá Boleslav 2:0

Jeden ze šlágrů 10. extraligového kola skončil v hradecké aréně vítězstvím domácích nad Mladou Boleslaví 2:0. Vyrovnané utkání převážil na stranu Mountfieldu v 56. minutě Graeme McCormack, pojistku přidal při power-play hostujícího týmu Jakub Lev. Brankář Štěpán Lukeš lapil všech 25 střel a připsal si druhé čisté konto v sezoně. Hradec Králové je v neúplné tabulce čtvrtý, Bruslaři klesli na druhé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Mladá Boleslav

Kladno – Olomouc 2:3

Olomoučtí hokejisté zvládli těsný duel s Kladnem a získali tři body za vítězství 3:2. Rozhodující branku vstřelil v 58. minutě v přesilovce pět na tři Jakub Navrátil. Na ledě se potkali Jaromír Jágr, Tomáš Plekanec a David Krejčí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřihy a ohlasy utkání Kladno – Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články