Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

SOUHRN 9. KOLA: Zlín neprobrala ani rezignace trenéra, Třinec ovládl reprízu finále

Zlín se výsledkově nezvedl ani po rezignaci trenéra Roberta Svobody. Berani v 9. kole prohráli v Olomouci 2:4 a zůstávají poslední. Extraligu dál vede s dvoubodovým náskokem Mladá Boleslav, která prodloužila sérii nezdarů Litvínova. V repríze posledního finále dominoval Třinec, který přejel Liberec 7:2 a je druhý o skóre před Spartou, ta si poradila s Vítkovicemi. České Budějovice díky třem bodům obránce Petra Šenkeříka vezou výhru 4:1 z Brna. Plzeň porazila Hradec Králové 4:2 a Pardubice po obratu ve třetí třetině udolaly 2:1 Karlovy Vary.

Hokejisté Zlína
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Třinec - Liberec 7:2

Třinec rozhodl duel s Libercem v rozmezí 20. až 31. minuty, kdy otočil z 0:1 na 5:1. Na obratu se podílel dvěma góly Martin Růžička, který už má v této sezoně na kontě jedenáct bodů (6+5), a Erik Hrňa si připsal tři body (1+2). Hosté zaznamenali nejvyšší porážku sezony a v posledních čtyřech zápasech získali jen bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Olomouc - Zlín 4:2

Až v sedmém utkání sezony se zastavila gólová série Davida Krejčího. Největší osobnost Olomouce přesto pomohla Hanákům dvěma asistencemi k vítězství nad Zlínem 4:2. Berani i po rezignaci trenéra Roberta Svobody dál čekají na tříbodový zisk a zůstávají poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Zlín

Sparta - Vítkovice 3:1

Sparta porazila Vítkovice 3:1, vítězný gól dal útočník Michal Řepík. Pražané si na závěr série šesti domácích utkání připsali pátou výhru v řadě. Vítkovice se představily i popáté v sezoně venku, zaznamenaly třetí porážku a klesli na předposlední místo tabulky.

Plzeň - Hradec Králové 4:2

Plzeň bodovala v extralize popáté v řadě, když si poradila s Hradcem Králové 4:2. Po vyrovnané první třetině rozhodla 35. minuta, kdy domácí nakonec díky vítězné trefě Matyáše Kantnera dokázali bleskově odpovědět na vyrovnávací gól Filipa Pavlíka na 2:2. Znovu zkorigovat výsledek už Východočeši, na jejichž střídačce stál i bývalý trenér Plzně Ladislav Čihák, nezvládli a prohráli teprve potřetí v novém ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec Králové

Brno - České Budějovice 1:4

České Budějovice vyhrály na ledě brněnské Komety 4:1 a ukončily tak sérii tří zápasů bez vítězství. Základ k němu položili dvěma góly v rozmezí 47 vteřin v první třetině. Blýskl se autor dvou branek a jedné asistence Petr Šenkeřík. Brňané prohráli podruhé v řadě a nebodovali po čtyřech duelech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - České Budějovice

Mladá Boleslav - Litvínov 3:2 SN

David Šťastný rozhodl v nájezdech o vítězství Mladé Boleslavi 3:2 nad Litvínovem v 9. kole extraligy. Domácí tak dál vedou tabulku. Severočeši prohráli pošesté v řadě, po předešlých čtyřech nezdarech ale získali alespoň bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

Pardubice - Karlovy Vary 2:1

Pardubice vyhrály doma nad Karlovými Vary 2:1 a připsaly si třetí vítězství ze posledních čtyř zápasů. Energie neuspěla po dvou výhrách. Hosté sice vedli od 4. minuty po brance Jana Hladonika, ale ve třetí třetině otočili stav Ondřej Rohlík a Robert Říčka. Dynamo zvítězilo v sedmém z posledních osmi vzájemných soubojů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články