Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Vedoucí trio nezaváhalo. Brno zvládlo reprízu finále a Chomutov zůstává bez bodu

Nejlepší forma v extralize? Určitě vedoucí trio Litvínov, Hradec Králové a Liberec. Verva si udržela první místo i po 6. kole po triumfu 2:1 nad Olomoucí. Východočeši porazili Karlovy Vary 4:2 a Bílí Tygři zase zničili Mladou Boleslav 8:3. V repríze posledního finále Brno porazilo Třinec 2:1. Uspěla také Sparta, jež doma porazila poslední Chomutov 4:1. Hosté zůstávají nadále bez bodů. Pardubice uspěly na ledě Plzně. V prodloužení triumfovaly 3:2.

Tyler Redenbach slaví gól Liberce
zdroj: ČTK autor: Černý Vít

TABULKA (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Brno - Třinec 2:1

Třinecké trápení pokračuje. Loňský finalista se nezvedl ani na ledě úřadujícího mistra z Brna, kde prohrál 1:2. Oceláři v utkání dlouho prohrávali 0:1, když ale necelé tři minuty před koncem vyrovnal Krajíček, vypadalo to, že utkání směřuje do prodloužení. Jenže 19 sekund před závěrečnou sirénou se trefil brněnský Plášek a zajistil tak Kometě tříbodové vítězství.

SESTŘIH, REPORÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381806-trinec-opet-padl-duel-lonskych-finalistu-rozhodl-19-sekund-pred-koncem-plasek/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Třinec

Sparta - Chomutov 4:1

Trápení Chomutova nekončí. Ani v šestém extraligovém utkání neuhráli Severočeši ani bod, když se Spartou prohráli na jejím ledě 1:4. To Pražané se zvedli po dvou porážkách v řadě. Dvěma asistencemi se na zisku tří bodů podíleli útočníci Andrej Kudrna a Lukáš Pech.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381809-chomutov-se-nezvedl-ani-proti-sparte-a-i-na-sesty-pokus-prohral/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Chomutov

Liberec - Mladá Boleslav 8:3

Liberec v extralize počtvrté za sebou naplno bodoval, když doma rozdrtil Mladou Boleslav 8:3. Shodně dvěma góly to zařídili útočníci Jaroslav Vlach a Michal Bulíř, který s osmi trefami vládne tabulce střelců soutěže. Bruslařský klub prohrál v Liberci už pošestnácté za sebou a čeká tam na úspěch od listopadu 2010.

SESTIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/381814-liberec-vyhral-poctvrte-za-sebou-mladou-boleslav-smetl-8-3/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Mladá Boleslav

Plzeň - Pardubice 2:3 PP

Plzeňští sice svého soupeře přestříleli, ale hosté pozorně bránili a díky dvěma trefám Rostislava Marosze nakonec slaví výhru 3:2 po prodloužení. Rozhodující gól vstřelil pardubický útočník v čase 60:52 a Východočeši tak stejně jako v sobotu proti Brnu tak získali dva body.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381816-pardubicti-zdolali-plzen-v-prodlouzeni-dvema-goly-se-blyskl-marosz)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Pardubice

Hradec Králové - Karlovy Vary 4:2

Úspěšná série Hradce Králové trvá. Mountfield porazil Karlovy Vary 4:2 a slaví šestou výhru v řadě. Východočeši, kteří již mají předehrané utkání 27. kola, prohráli jen na úvod soutěže na ledě Sparty.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381820-hradec-dal-vali-porazil-vary-a-ma-sestou-vyhru-v-rade)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

Litvínov - Olomouc 2:1

Litvínov kraluje extralize i po 6. kole. Verva uspěla také proti Olomouci, kterou zdolala 2:1 a pod koučem Milanem Razýmem drží neporazitelnost. Utkání rozhodl ve 45. minutě v přesilové hře František Lukeš.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/381825-razym-dal-drzi-s-litvinovem-neporazitelnost-chemici-golem-lukese-udolali-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články