Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

SESTŘIH: Přerov si vyšlápl na silnou Porubu, poosmé v sezoně skóroval Ministr

Sedmé kolo první hokejové ligy otevřelo utkání mezi Přerovem a Porubou, po němž se z cenného vítězství 3:2 radovali Zubři. Osmou trefou v ročníku se blýskl nejlepší střelec soutěže Daniel Ministr a množstvím skvělých zákroků brankář Vojtěch Mokry, hostům nepomohlo ani dvougólové představení Frenkse Razgalse. Domácí se proto posunuli na šesté místo v tabulce, Slezané jsou i nadále druzí s jednobodovým mankem za vedoucím Sokolovem.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Přerov – Poruba

Přerov zároveň zastavil sérii dvou porážek, Poruba naopak po třech vítězstvích narazila a promarnila šanci na posun do čela soutěže.

Skóre otevřel už ve 4. minutě pohotovou střelou z otočky Ministr, na kterou navázal krátce před polovinou druhé třetiny obránce Michal Hryciow, jehož gól potvrdil až zásah videorozhodčího.

Favorizovanou Porubu dlouho trápil vynikající Mokrý v brance domácích, ale ve 37. minutě ho přece jen překonal lotyšský forvard Razgals. Stejný hokejista navíc v 53. minutě využil přesilovou hru a postaral se o vyrovnání.

Zubři ovšem dokázali zareagovat a Radek Číp jim oku lahodící tečí v čase 56:55 zajistil výhru, kterou krátce nato uhájil Mokrý, když zneškodnil trestné střílení nejproduktivnějšího hráče Slezanů Tomáše Šoustala.   

Přerov –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Poruba 3:2 (1:0, 1:1, 1:1)

Branky: 4. Ministr, 27. Hryciow, 57. Číp –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 37. a 53. Razgals. Rozhodčí: Kubičík, Gebauer –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Hanzlík, Peluha. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:1. Diváci: 691.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články