Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Všechny tři týmy z čela 1. ligy vyhrály na ledě soupeřů

Praha - Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli ve 44. kole první ligy na ledě Dukly Jihlava 2:0, dosáhli na sto bodů a stále vedou tabulku s pětibodovým náskokem před Olomoucí. Ta zvítězila rovněž bez inkasované branky v Třebíči (4:0) a na ledě soupeře nezaváhalo ani třetí Ústí nad Labem, jež vyhrálo v Hradci Králové 4:1. Na opačném pólu tabulky se Beroun po výhře v Benátkách 2:1 odpoutal od posledního Písku na rozdíl tří bodů.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Lídr první ligy se v Jihlavě ujal vedení v závěru prostřední části. Toman při vůbec první přesilové hře svého týmu v zápase vypálil od modré a Rittich se po jeho střele k tyči jen 36 vteřin před koncem třetiny natahoval marně. Středočeši si ve třetí dvacetiminutovce vedení pohlídali a znovu v poslední minutě, tentokrát čtrnáct vteřin před koncem a do prázdné branky, Loskot výhru potvrdil.

Olomouc nasměrovaly k vítězství už v první desetiminutovce branky Staňka a Bartoně. V prostřední části domácí přidali, ale gól jim nebyl souzen. V závěrečném dějství je přibrzdilo několik vyloučení a zkušení hosté je v závěrečné desetiminutovce potrestali dalšími dvěma góly.

Devátý Hradec Králové ztrácí na příčky zajišťující play-off jediný bod, ale proti Ústí nad Labem se pokoušel manko smazat marně. Východočechům sebraly elán dva góly ústeckého favorita ze dvou šancí. V polovině utkání se za stavu 0:3 prosadil i domácí Švagrovský, ale to bylo ze strany Královských lvů vše. Jejich naděje definitivně ukončil Jaroslav Roubík, který svému někdejšímu zaměstnavateli vstřelil v sezoně už pátý gól a zároveň mu zařídil pátou porážku v řadě.

Benátky nad Jizerou sice hokejisty Berouna přestřílely 43:14, ale dostaly lekci z produktivity a prohrály 1:2. Všechny branky padly v přesilových hrách a ta vítězná byla kuriózní. Jonášovu střelu, která nemířila mezi tři tyče, si gólman Vošvrda srazil do vlastní sítě vyrážečkou.

VýsledkyBenátky nad Jizerou - Beroun 1:2 (0:1, 1:0, 0:1), Jihlava - Mladá Boleslav 0:2 (0:0, 0:1, 0:1), Třebíč - Olomouc 0:4 (0:2, 0:0, 0:2), Hradec Králové - Ústí nad Labem 1:4 (0:2, 1:1, 0:1), Kadaň - Písek 4:2 (2:1, 1:1, 1:0), Litoměřice - Most 1:2 v prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1), Šumperk - Havlíčkův Brod 2:4 (0:1, 1:2, 1:1).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články