Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Atraktivní souboj jen s minimem diváků? Kladno s Jihlavou řekly ne a duel odložily

Hokejisté Kladna se domluvili s Jihlavou na odložení sobotního domácího duelu 8. kola první ligy, protože zájem fanoušků výrazně převyšuje v současné koronavirové krizi nejvyšší možnou povolenou návštěvu 1000 diváků. Novým předběžným termínem souboje dvou tradičních klubů je sobota 7. listopadu.

Jaromír Jágr z Kladna před brankou Jihlavy
zdroj: ČTK autor: Pavlíček Luboš

"Zájem o tento zápas, který je pro Kladno jedním z nejatraktivnějších v sezoně, je mezi fanoušky veliký. Vzhledem k tomu, že teď můžeme do ochozů pustit pouze tisíc lidí, nemáme možnost umožnit vstup fanouškům hostů či těm, kteří momentálně nejsou držiteli permanentek. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli, že zápas s Jihlavou odložíme," uvedl na klubovém webu tiskový mluvčí Rytířů Lukáš Jůdl.

Dukla se žádostí klubu hrajícího majitele Jaromíra Jágra, který do sezony vstoupí až později, souhlasila. "Rádi bychom poděkovali za vstřícnost Jihlavě, která na přesun zápasu kývla. Dukle také záleží na tom, aby její fanoušci duel s Kladnem viděli, což tedy v této době bohužel není možné," dodal Jůdl.

Kladno se tak má doma představit znovu až v sobotu 17. října proti Benátkám nad Jizerou. "Pokud budou i nadále platit stejná pravidla, tedy jen tisíc diváků na stadionu, všichni držitelé permanentek mají jistotu, že se na zápas dostanou," uvedl marketingový manažer Rytířů Adam Soukup. Pokud nenastanou další změny programu, čekají nyní Rytíře čtyři vystoupení za sebou venku – s Porubou, Třebíčí, Frýdkem-Místkem a Prostějovem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články