Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Ten Hag začal v United kanonádou, odskákal to Liverpool

Nedá se to přeceňovat, ale potěší to. Fotbalisté Manchesteru United na úvod předsezonního turné v Thajsku sestřelili čtyřmi góly Liverpool 4:0. Na lavičce vítězů stál poprvé v zápase nový kouč "Rudých ďáblů" Erik ten Hag.

Utkání Manchester United - Liverpool
zdroj: REUTERS autor: Athit Perawongmetha

Slavní rivalové se v přípravě naposledy utkali v roce 2018, kdy Liverpool před stotisícovou návštěvou v Michiganu zvítězil 4:1. Tentokrát ale měli v Bangkoku navrch United. Už v prvním poločase skórovali Sancho, Fred a Martial, po změně stran přidal čtvrtý gól mladík Pellistri.

"Vím, že máme dobré hráče. Začali jsme stavět tým a s prvním zápasem jsem spokojený. Budeme potřebovat čas, viděl jsem hodně chyb a Liverpool nenasadil úplně nejsilnější tým," řekl Ten Hag pro klubovou televizi. "Tenhle výsledek nebudeme přeceňovat, přesto jsem viděl některé velmi dobré věci, například hodně rychlosti a kreativitu," doplnil nizozemský kouč.

Manchester United - Liverpool
zdroj: Reuters autor: Chalinee Thirasupa

Manchesterskému týmu na turné v Thajsku z rodinných důvodů chybí portugalský útočník Ronaldo, o jehož odchodu z týmu se spekuluje. Ten Hag ovšem uvedl, že Ronaldo není na prodej a počítá s ním pro novou sezonu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články