Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Pogba zpátky v Juventusu. Do Manchesteru šel za 105 milionů, teď se vrací zdarma

Paul Pogba se podle médií po šesti letech vrátí do Juventusu. Mistr světa z roku 2018 posílí turínský klub jako volný hráč po konci smlouvy v Manchesteru United. Obě strany jsou údajně domluvené a řeší se délka smlouvy a další detaily. Pogba by měl s Juventusem na začátku července podepsat čtyřletý kontrakt nebo tříletý s opcí na další sezonu.

Pogba dává Manchesteru sbohem
zdroj: ČTK/PA/Martin Rickett

Devětadvacetiletý středopolař v létě 2016 předstoupil do Manchesteru United za 105 milionů eur jako tehdejší nejdražší fotbalista světa, ale na Old Trafford zcela nenaplnil vysoká očekávání. Absolvent tamní akademie s "rudými ďábly" po návratu získal pouze dvě trofeje – za Evropskou ligu a Anglický pohár v roce 2017. Pogba za United celkem odehrál 233 soutěžních zápasů, vstřelil 39 gólů a přidal 51 asistencí.

Během čtyř let v Juventusu měl francouzský reprezentant mnohem lepší bilanci. Čtyřikrát ovládl italskou ligu, dvakrát domácí pohár a třikrát italský Superpohár. Pogba ve 177 soutěžních utkáních za "starou dámu" zaznamenal 34 branek a 40 asistencí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články