Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Souček: Chtěli jsme víc bodů, ale s tímhle rozpisem to bylo těžké. Proti Fulhamu můžeme hrát jinak

Defenzivního záložníka Tomáše Součka mrzelo, že si fotbalisté West Hamu neodvezli ze sobotního zápasu anglické ligy na hřišti obhájce titulu Liverpoolu ani bod a po sedmi utkáních jich mají na kontě osm. Po zápasech s elitními celky čeká "Kladiváře" v sobotu londýnské derby s předposledním Fulhamem.

zdroj: REUTERS

West Ham vedl na Anfieldu od 10. minuty, ale nakonec prohrál 1:2. Rozhodující gól vsítili domácí v 85. minutě zásluhou Dioga Joty. Kladiváři prohráli v lize po čtyřech zápasech.

"Cítili jsme, že jsme měli smůlu. Vedli jsme 1:0 a ještě pět minut před koncem to bylo 1:1. Měli jsme radost, že jsme Liverpoolu nedovolili vytvořit si tolik příležitostí. Nakonec ale vyhráli a bylo to pro nás těžké," řekl Souček.

West Ham je po neúplných sedmi kolech na 14. místě. "Chtěl jsem víc bodů, ale když jsme prohráli úvodní dvě utkání a podívali jsme se na rozpis, věděli jsme, že to bude těžké. Od zápasu s Arsenalem (1:2) jsme se zlepšovali," uvedl pětadvacetiletý český reprezentant.

V posledním utkání před reprezentační pauzou čeká jeho tým nováček ligy Fulham, který z úvodních šesti zápasů získal jen bod.

"Před dalším duelem budeme tvrdě pracovat, chceme proti Fulhamu vyhrát. Bude to jiná výzva na rozdíl od předchozích čtyř zápasů. Doposud jsme hráli s týmy z elitní šestky. Teď chceme víc držet míč a vytvořit si víc šancí," prohlásil bývalý hráč Slavie, Liberce a Žižkova.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články