Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Schick kvůli problémům s třísly v sezoně dohrál

Špatné zprávy z Německa. Fotbalový reprezentant Patrik Schick už si v této sezoně kvůli problémům s třísly nezahraje. Potvrdily se tak dřívější spekulace. Útočník Leverkusenu o tom informoval na svém instagramovém účtu.

Schick před rokem podstoupil s třísly operaci, ale potíže se mu vrátily. V aktuálním ročníku odehrál 23 soutěžních zápasů a dal čtyři branky. Naposledy za Leverkusen, kde působí další český útočník Adam Hložek, nastoupil začátkem března.

"Sezona pro mě, bohužel, skončila. Ale pracujeme na tom, abych se do posledního kola zbavil bolestí a byl stoprocentně fit," napsal Schick, který v minulém ročníku německé ligy nastřílel 24 gólů a pomohl Bayeru k třetímu místu.

Leverkusen v závěru sezony čeká semifinále Evropské ligy a boj o poháry v bundeslize. Čtyři kola před koncem patří Bayeru šesté místo zaručující předkolo Evropské konferenční ligy. Na páté Lipsko ztrácí šest bodů a osm na čtvrtý Freiburg, jenž už je na pozicích pro Ligu mistrů. Od sedmého Wolfsburgu ho dělí dva body.

Česká reprezentace nastoupí 17. června v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy na Faerských ostrovech. O tři dny později má výběr trenéra Jaroslava Šilhavého naplánovaný přípravný zápas v Černé Hoře.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články