Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Rychlý konec? Vrba možná už v zimě v Machačkale skončí

Moskva - Trenér Pavel Vrba možná už během zimní ligové přestávky skončí u fotbalistů Anži Machačkala. Napsal to ruský server Sport Express. Ve funkci hlavního trenéra působí bývalý kouč české reprezentace od června. Severokavkazský tým má nyní na kontě sérii tří porážek a celkem čtyř zápasů bez výhry.

Pavel Vrba
zdroj: Reuters

"Pokud klub dospěje ke konečnému rozhodnutí o propuštění Pavla Vrby, tým s velkou pravděpodobností povede Oleg Kononov," napsal Sport Express s odkazem na nejmenovaný zdroj. Kononov byl v září propuštěn z funkce hlavního trenéra týmu FK Krasnodar.

Vrba opustil český národní tým po neúspěchu na mistrovství Evropy ve Francii, když využil výstupní klauzuli v reprezentační smlouvě. Spolu s ním do Ruska odešel také tehdejší manažer reprezentace Dušan Fitzel a trenér brankářů v Plzni Martin Ticháček.

Anži je v současnosti na 11. místě šestnáctičlenné ruské ligy. Vrba v 15 zápasech slavil jen čtyři vítězství, do zimní pauzy zbývá odehrát dvě kola. Klub, který vznikl v roce 1991, vlastní ruský miliardář Sulejman Karimov.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články