Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Real přišel v derby o výhru nad Atléticem v nastavení

Remízou skončil šlágr 23. kola španělské ligy. Fotbalisté Realu Madrid kvůli gólu v závěrečném nastavení remizovali v městském derby s Atléticem 1:1. "Bílý balet" vede tabulku o dva body před Gironou. Soupeř pražské Sparty z podzimní skupiny Evropské ligy Betis Sevilla uhrál stejný výsledek s Getafe.

Real Madrid – Atlético Madrid
zdroj: Reuters autor: Juan Medina

Real se v derby prosadil ve 20. minutě zásluhou Díaze. Utkání směřovalo k nejtěsnější možné výhře, jenže ve třetí minutě nastavení zařídil dělbu bodů hlavičkou Llorente.

Svěřenci trenéra Ancelottiho tak neoplatili Atléticu lednové vyřazení z osmifinále Španělského poháru, v La Lize neprohráli 17 utkání po sobě. "Rojiblancos" nenavázali na předchozí tři ligové triumfy a zůstali čtvrtí.

V souboji Betisu s Getafe padly obě branky v prvním poločase a shodně z penalt. Hosty poslal do vedení Greenwood, za domácí srovnal Isco. Betis už pojedenácté v ligové sezoně remizoval, spolu s Mallorkou a Cádizem nejčastěji ze všech týmů.

Celta Vigo zvítězila v Pamploně 3:0, Villarreal se s Cádizem rozešel bez branek. V pondělní dohrávce zařídil Seville na stadionu Vallecana výhru 2:1 dvěma trefami Nasiri.

Španělská fotbalová liga – 23. kolo:

Villarreal - Cádiz 0:0, Pamplona – Celta Vigo 0:3 ( 24. Larsen, 25. De la Torre, 90. Douvikas), Betis Sevilla – Getafe 1:1 (35. Isco z pen. – 8. Greenwood z pen.), Real Madrid – Atlético Madrid 1:1 (20. Díaz – 90.+3 Llorente), Vallecano – FC Sevilla 1:2 (29. Palazón – 19. a 45. Nasírí).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články