Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Plzeňští míří do Mariboru i s Kolářem. Poslední krok je těžký, shodují se

Praha – Jediný zápas dělí Viktorku od postupu do Ligy mistrů. Odměna za zvládnutí tohoto utkání: 220 milionů korun a vstupenka mezi nejlepší kluby Evropy. Západočeši zůstávali před odletem opatrní. Maribor bude v odvetě silnější. Přímý přenos sledujte zítra od 20:25 na ČT sport a našem webu.

Daniel Kolář odletěl s týmem do Mariboru
zdroj: ČT24

"Všichni o tom sníme, všichni si to přejeme, ale o to těžší bude poslední krok udělat," prohlásil před odletem do Slovinska kapitán Pavel Horváth.

Maribor, který se o Ligu mistrů snaží už pojedenácté a zatím uspěl jen jednou, by měl být v odvetě ještě silnější. Do zálohy se totiž po karetním trestu vrací vytáhlý záložník Filipovič a do stoperské dvojice Brazilec Arghus, který má dobrou rozehrávku.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeňští odletěli k odvetě do Mariboru

"Je to hodně blízko, ale zároveň devadesát minut je hodně dlouhá doba. Čeká nás určitě těžký soupeř, o čemž jsme se přesvědčili minulý týden. Ale vyhráli jsme a doufám, že to zvládneme i tam," uvedl záložník Tomáš Hořava.

Trenér Vrba o víkendu šetřil opory a zároveň poskytl další čas na rekonvalescenci Danielu Kolářovi. Sedmadvacetiletý záložník na palubě, stejně jako Marek Bakoš, nechyběl. "Momentálně jsme všichni v pořádku a všichni hráči cestují do Mariboru. To znamená Kolář i Bakoš," potvrdil trenér Pavel Vrba.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články