Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Tabulce vévodí Plzeň, Slavia zabrala ve Znojmě

Praha - Fotbalisté Viktorie Plzeň vyhráli v 6. kole první ligy v Uherském Hradišti nad Slováckem 3:1 a vrátili se na první místo v tabulce. Na záda jim ale dýchá pražská Sparta, která zvítězila proti Příbrami jasně 4:0 a má jen horší skóre. Liberec po konečném skóre 1:0 nad Bohemians 1905 vyhrál pátý z šesti duelů ligové sezony a na třetím místě tabulky ztrácí bod na Plzeň a Spartu. Pod hrozbou pokuty se dařilo i Slavii - ve Znojmě zvítězila 0:1 gólem Koreše. Porážkami sužovaný Baník pak v dohrávce porazil Brno 2:1 a získal kýžené body.

Olomouc - Jablonec 0:1

Fotbalisté Jablonce zvítězili  v Olomouci 1:0, o jejich výhře rozhodl devět minut před koncem po signálu ze standardky Kysela. Severočeši porazili Sigmu popáté z posledních šesti vzájemných duelů a úspěšně se naladili na čtvrteční odvetu Evropské ligy s Betisem Sevilla, na jehož hřišti se pokusí smazat manko 1:2 z domácího utkání.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239442-jablonec-vyzral-na-olomouc-diky-brance-kysely/)

Liberec - Bohemians 1905 1:0

Fotbalisté Liberece porazili Bohemians Praha 1905 1:0 a vítězně se naladili na čtvrteční odvetu 4. předkola Evropské ligy s Udine. Dnešní zápas rozhodl jedinou brankou ve 41. minutě Šural. Slovan vyhrál pátý z šesti duelů této ligové sezony a na třetím místě tabulky ztrácí bod na Plzeň a Spartu. Bohemians jsou čtrnáctí.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239478-liberec-porazil-bohemians-1905-1-0-ztraci-bod-na-celo-ligy/)

Radoslav Kováč
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Teplice - Jihlava 4:2

Teplice dál drží v nové sezoně první ligy neporazitelnost. Doma totiž porazily Jihlavu 4:2, přestože musely zápas otáčet. O bleskový zvrat se postaral dvěma góly Mahmutovič, zbylé dva přidali Jablonský a Litsingi. Jihlava vedla díky gólu Kosaka, branka Teplého už přišla v samém závěru. Teplice ztrácejí v tabulce dva body na rovněž neporažené duo Plzeň se Spartou.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239469-teplice-porazily-jihlavu-4-2-a-drzi-se-pod-spici/)

Slovácko - Plzeň 1:3

Viktoria Plzeň vyhrála v Uherském Hradišti nad Slováckem 3:1 a vrátila se na první místo v tabulce. Branky Plzně vstřelili ve 41. minutě Jan Kovařík a po změně stran přidali další góly Michal Ďuriš a Stanislav Tecl. Úspěšným střelcem Slovácka byl Jiří Valenta, který ukončil 406 minut dlouhou plzeňskou sérii bez inkasované branky. 

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239380-plzen-zvitezila-na-utocnem-slovacku-3-1-a-je-opet-prvni/)

Znojmo - Slavia 0:1

Fotbalisté Slavie Praha porazili v Brně nováčka soutěže Znojmo 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil ve 25. minutě Štěpán Koreš. Svěřenci trenéra Michala Petrouše vítězstvím částečně odčinili pondělní domácí debakl 0:7 s Teplicemi a odvrátili hrozbu půlmilionové pokuty, kterou by dostali od vedení klubu v případě dnešního neúspěchu.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239373-slaviste-udolali-znojmo-1-0-a-odvratili-hrozbu-dalsi-pokuty/)

Sparta - Příbram 4:0

Fotbalisté pražské Sparty porazili Příbram jasně 4:0 a udrželi v této sezoně nejvyšší soutěže neporazitelnost. Sparta vedla po Hušbauerově trefě, ve druhé půli zvýšil Lafata a v závěru dal dva góly střídající Bednář.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239297-sparta-rozstrilela-pribram-dvakrat-se-trefil-stridajici-bednar/)

Dukla - Mladá Boleslav 1:1

Pražská Dukla na svém hřišti přišla v předposlední minutě o výhru nad Mladou Boleslaví a remizovala 1:1. Domácí vedli od 57. minuty po trefě Španěla Romery, bod zařídil Středočechům Nešpor. Dukla prodloužila čekání na výhru na čtyři zápasy a zůstala v neúplné tabulce osmá, Boleslav je dál na páté pozici.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239308-dukla-prisla-o-vyhru-nad-boleslavi-az-v-samem-zaveru/)

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 2:1

Baník vydřel na svém hřišti těsnou výhru nad Brnem 2:1 a jeho černá série tří porážek v řadě skončila. Vedení se domácí chopili již po dvaceti minutách díky trefě Jakuba Rolince. I u druhého gólu byl ostravský útočník Rolinc, když ranou z otočky zvýšil již na 2:0. Skóre nakonec deset minut před koncem sice ještě korigoval brněnský obránce Buchta, na třech bodech pro Baník už to však nic nezměnilo.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/239547-banik-prolomil-cernou-serii-a-brno-doma-porazil-2-1/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články