Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kúdela chodí o berlích. Reprezentační tým se ho nyní nedočká

Stoper Ondřej Kúdela se zranil a může scházet fotbalové reprezentaci i Slavii. V Karviné musel po odkopu v závěru první půle kvůli problémům s kotníkem střídat a zatím nemůže chodit. Fotbalista bude mimo hru minimálně tři týdny, takže musel oželet reprezentační sraz.

Kúdela musel v 45. minutě přepustit místo Davidu Zimovi. "U Ondry to v první fázi byl kotník, na který si stěžoval. Teď ta bolest jde po zadní straně nohy nahoru. Nemohl chodit, zatím je o berlích. Je v péči doktorů a fyzioterapeutů," řekl na on-line tiskové konferenci hned po remíze 3:3 v Karviné Trpišovský.

"Zatím jsem s ním ale nemluvil, uvidíme, jak to bude vypadat. Pojede na vyšetření. Nejdůležitější je, aby to nebylo nic závažnějšího a brzy se dal dohromady," doplnil Trpišovský.

Kúdela byl v nominaci české reprezentace, kterou čekají zářijové duely s Běloruskem, v Belgii a s Ukrajinou. Čtyřiatřicetiletý obránce nehrál za národní tým od března kvůli desetizápasovému trestu za údajnou rasistickou urážku protihráče v odvetě osmifinále Evropské ligy v Glasgow proti Rangers.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články