Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Španělská basketbalová liga 2024/2025

Jarolím nabídl rezignaci, vedení Slavie ji nepřijalo

Praha – Trenér fotbalové Slavie Karel Jarolím nabídl po prohře 0:3 se Slováckem v sobotu večer rezignaci. Vedení klubu ji ovšem nepřijalo. "Čeká nás už v pátek další utkání, na které se tým musí připravit. Nechtěli jsme ho unáhleným rozhodnutím vystavit ještě většímu tlaku," vysvětloval generální ředitel klubu Miroslav Platil. Vedení klubu se chce situací podrobně zabývat až v reprezentační přestávce na začátku října. Slavii se v úvodu podzimní části soutěže hrubě nedaří. Na kontě má šestizápasovou sérii bez výhry, která vyvrcholila páteční prohrou 0:3 v Uherském Hradišti se Slováckem.

Tým, který ještě v předminulé sezoně slavil mistrovský titul, dělí nyní jen bod od sestupových příček. Už v pátek navíc Slavia hraje proti vedoucí Plzni, která zatím kráčí letošním ročníkem Gambrinus ligy suverénně. 

Podle Nedělního Sportu by se Jarolímovým nástupcem mohl stát Dušan Uhrin mladší, který na začátku týdne nečekaně skončil v kyperském AEL Limassol, s týmem přitom v nové sezoně odehrál teprve tři ligové zápasy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články