Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

Horváth si ani o Vánocích s kilogramy hlavu nedělá

Praha – Všichni sportovci, a fotbalisty nevyjímaje, se musejí o vánočních svátcích hlídat. Každé kilo navíc je znát. Tato slova může potvrdit i kapitán Plzně Pavel Horváth, který dobře ví, že ho s týmem Západočechů čeká hodně náročné jaro. O případných nabídkách zahraničních klubů nepřemýšlí, jen snů o Japonsku se nerad vzdává.

Pavel Horváth
zdroj: ČT24

V posledních dnech se objevily spekulace o tom, že kapitán Plzně dostal lukrativní nabídku ze Spojených arabských emirátů. "O tom nic nevím. Musel bych o ní hodně přemýšlet. Mám teď na stole nabídku pokračovat dál z Viktorie Plzeň," řekl plzeňský kapitán.

Kdyby ale přišla nabídka z Japonska, Horváth by o ní hodně přemýšlel. "Rád bych se vrátil do Japonska, byť je to třeba na půl roku, ale je to sci-fi. To se určitě nepovede," pronesl s úsměvem plzeňský kapitán.

A vánoční starosti s nadváhou? "Dostal jsem od Ježíška, který se mnou už deset let žije, váhu," přiznal Horváth. "Já na ní samozřejmě stoupám pravidelně, protože pan trenér Vrba mě dost hlídá. Máme sázku, že pokud přijdu v určitém kilovém rozmezí, získám jeho svetr, takže se o to poctivě snažím. Doufám, že se mi to povede, zatím mám nakročeno velmi dobře," prohlásil Horváth.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Pavla Horvátha
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články