Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CZ FIGHTERS FOR VETERANS

Fotbalová reprezentace už je v Charkově, kde ji v úterý čeká Ukrajina

Ještě si zatrénovali v Trnavě, kde v sobotu porazili Slovensko 2:1, a poté fotbaloví reprezentanti odletěli na Ukrajinu. Tam výběr trenéra Jaroslava Šilhavého čeká v úterý důležitý zápas Ligy národů s tamní reprezentací, s níž český celek v září v Olomouci prohrál 1:2. Zápas začíná ve 20:45, přímý přenos můžete sledovat od 20:15 na ČT sport a webu ctsport.cz.

"Byl to spíš regenerační trénink pro ty, co hráli. Ostatní se trochu zadýchali. Hlavně jsme ale dávali do kupy síly na další zápas a program byl spíš odpočinkový," řekl záložník David Pavelka. Po dopoledním tréninku se Češi přesunuli do Bratislavy, odkud odletěli do Charkova. Večer hráče čekal ještě videorozbor soupeře.  

"Já jsem ten minulý zápas ani neviděl, protože jsem v tu dobu měl v Turecku trénink. Ale co jsem se s klukama bavil, tak mají velkou sílu. Musíme se na ně dobře takticky připravit, a pokud budeme dobře plnit pokyny, můžeme uspět," věří Pavelka. "Uvidíme, s čím trenér přijde, jestli vymyslel na soupeře nějaký recept," dodal.  

V týmu je 22 hráčů, poté, co v Trnavě mužstvo opustil zdravotně indisponovaný Pavel Kadeřábek. "Když vypadne hráč, který má toho tolik odehráno jako Kadeř, který je stabilním členem sestavy, tak to zásah bude. Ale věřím, že kluci ho nahradí a že se nebude mluvit o tom, že Kadeř chyběl," uvedl brankář Tomáš Vaclík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články