Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Trenér Nice Vieira: Slavia je velmi silný a zkušený tým. Chválil i Trpišovského

Slavii kvůli pozitivnímu testu na covid-19 vypadlo před duelem s Nice 5 fotbalistů. Podle kouče francouzského celku Patricka Vieiry to ale na výkonu takto silného a zkušeného týmu nebude znát. "Myslím si, že Slavia má tolik dobrých hráčů, že nepřítomnost několika z nich nebude mít vliv na celkový výkon," řekl Vieira.

Patrick Vieira
zdroj: Reuters

"Samozřejmě je situace komplikovaná, pokud hrajeme proti takto silnému týmu, který má velkou zkušenost s Evropskou ligou. I přesto se zítra pokusíme odvést co nejlepší výkon. Nebojíme se, jsme připraveni," uvedl čtyřiačtyřicetiletý rodák z Dakaru. Skupinu doplňují Leverkusen a Beer Ševa, všechny celky mají na kontě po dvou kolech tři body.

Trpišovský se vyznal z obdivu k Vieirovi, kterého v televizi sledoval v dobách, kdy nastupoval za Arsenal. Rovněž Vieira, který s Francií vyhrál mistrovství světa i Evropy, Trpišovského pochválil. "Slavia patří mezi silné kluby v Evropské lize. Je to klub, který má významnou historii a účastnil se mnoha evropských pohárů. Má také dobré hráče, kteří často reprezentují. To, co se podařilo týmu v posledních letech, svědčí o dobrých kvalitách trenéra," konstatoval Vieira.

"Je to mužstvo, které dobře spolupracuje, hráči si rozumějí, mají obrovskou kolektivní sílu a dobrý tah na branku. Je to opravdu silný a pospolitý tým. Je to výsledek skvělé práce trenéra," prohlásil Vieira, který hrál i za milánské celky AC a Inter, Juventus Turín, Cannes a Manchester City.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články