Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Další zádrhel. Letadlo má poruchu, reprezentanti odletí do Švédska až ve středu

Nejen zranění fotbalistů trápí českou reprezentaci před zápasem semifinále play-off na mistrovství světa ve Švédsku. Kvůli závadě na letadle, kterým měli dnes odletět k utkání, se odlet posunul až na středu. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu ve čtvrtek od 20:25 na ČT sport i na webu ctsport.cz.

Český tým měl odletět do Stockholmu v 16:00 z Ruzyně, kvůli problémům se strojem se ale musel na letišti otočit a narychlo změnit plány. Noc z dneška na středu ještě svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého stráví v Praze.

Reprezentace nemá s letadlem technické problémy poprvé. Vloni před vítězným osmifinále mistrovství Evropy s Nizozemskem odcestovali Šilhavého svěřenci do Budapešti až s půldenním zpožděním a náhradním strojem. V roce 2018 ještě za předchozího kouče Karla Jarolíma zase národní tým podle původního plánu neodletěl na přípravný turnaj do Číny.

"Věříme, že když už musíme tyhle starosti řešit, tak vše nakonec dopadne jako vloni při Euru, kdy jsme po podobných problémech porazili Nizozemsko a postoupili do čtvrtfinále mistrovství Evropy," řekl tiskový mluvčí národní celku Petr Šedivý.

V dějišti utkání v Solně poblíž Stockholmu ve středu reprezentanti v podvečer absolvují tradiční předzápasový trénink a ve čtvrtek od 20:45 nastoupí k semifinále play-off. V případě vítězství si o pět dní později zahrají ve finále o šampionát v Kataru na půdě Polska.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články