Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Bednář odehrál první zápas po trestu za drogy

Londýn - Český fotbalista Roman Bednář má za sebou první zápas po vypršení tříměsíčního trestu za přechovávání drog. Šestadvacetiletý útočník ve středu nastoupil v základní sestavě West Bromwiche v utkání 2. kola Ligového poháru a přispěl k výhře 4:3 po prodloužení nad Rotherhamem ze čtvrté ligy.

Bednář při návratu do sestavy odehrál 64 minut a v 51. minutě se přihrávkou podepsal pod gól Grahama Dorranse, který zvyšoval na 2:1 pro domácí. "Myslím, že Roman hrál dobře," řekl klubovému webu trenér Albionu Roberto Di Matteo. "Byl v základní sestavě, což mu po té dlouhé pauze pomůže. S každým zápasem bude lepší a vidím ho jako jednoho z našich důležitých hráčů," dodal. 

Druholigový West Bromwich se z vedení radoval ani ne dvě minuty, když se o vyrovnání postaral Tom Pope. Stejný hráč poté poslal Rotherham v prodloužení do vedení, svým druhým gólem ale zajistil vyrovnání Craig Beattie. O postupu West Bromwiche rozhodl ve 116. minutě Simon Cox.  

Bednář byl od 17. května suspendován poté, co byl přistižen bulvárním listem při nákupu kokainu a marihuany. Policejnímu trestu unikl a svaz mu dal na konci července tříměsíční distanc, který si však tou dobou již téměř odpykal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články