Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Hříšník Bednář už smí individuálně trénovat

Birmingham (Británie) - Fotbalový útočník Roman Bednář udělal několik krůčků ke svému návratu do týmu West Bromwiche po květnové drogové aféře. Anglický klub jej zapsal na soupisku už pro první zápasy druhé ligy, kam sestoupil z Premier League, a ponechal mu žádané číslo 9. Navíc Bednářovi umožnil od tohoto týdne využívat tréninkové zázemí, i když má hráč stále zastavený plat a nesmí se připravovat s týmem.

Podle listu Express and Star čeká klub na verdikt Fotbalové asociace (FA). Pokud by od ní Bednář nedostal dlouhý distanc, měl by se na hřišti objevit co nejdříve. Svazový verdikt funkcionáři West Bromwiche předjímat nechtějí, přesto jim FA v minulém týdnu povolila, že Bednář smí využívat klubový areál pro kondiční přípravu, pokud se v něm nebude zdržovat současně se spoluhráči. 

Šestadvacetiletý útočník byl v polovině května přistižen bulvárním listem News of the World při nákupu kokainu a marihuany. Bednáře vyšetřovala i policie, ale nakonec dostal jen varování. O jeho případu ještě bude rozhodovat vedení FA, ale termín není znám.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články