Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Drogová aféra prý fotbalistu Bednáře posílí

Londýn - Český fotbalista Roman Bednář je přesvědčen, že květnová aféra, kdy byl přistižen, jak kupuje drogy, ho posílí. Šestadvacetiletý útočník se nyní po tříměsíčním trestu vrátil do týmu druholigového West Bromwiche a chce na hřišti odčinit to, co podle něj byla jedna hloupá chyba. Český fotbalista už má za sebou i několik pohovorů s novým trenérem Robertem Di Matteem.

"Nebylo to lehké, takže jsem moc rád, že jsem zpátky," řekl Bednář pro klubovou televizi. "Vím, co jsem udělal, byla to hloupost. Ale ne nadarmo se říká: 'Co tě nezabije, to tě posílí,'" dodal útočník, kterého v květnu přistihl bulvární nedělník News of the World, jak si kupuje u dealera marihuanu a kokain. Od anglické fotbalové federace dostal zpětně tříměsíční trest a klub mu udělil "nejvyšší možnou pokutu".

Bednář se chce nyní odvděčit všem, kteří ho v nepříjemném období podporovali. "Hodně lidí bylo na mé straně. Rodina, přátelé, můj manažer. Klub se také choval neuvěřitelně a celou dobu stál při mně," uvedl. "I fanoušci byli skvělí, přestože jsem je všechny zklamal, a to opravdu hodně. Ale doufám, že si uvědomí, že lidé dělají chyby. Proto jsem připraven bojovat a chci všem dokázat, že si jejich podpory opravdu vážím," prohlásil.

Bednář několikrát jednal s trenérem. "Chce mi dát šanci všechno napravit a za to mu moc děkuji," řekl Bednář, který během aféry nezahálel a připravoval se na sezonu. "Běhal jsem, ale bez spoluhráčů a trenéra to není ono. Ale pracoval jsem na sobě a doufám, že do dvou týdnů budu moci zase hrát. Už se nemůžu dočkat a těším se, až zase dám pár gólů," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články