Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklistika ČR 2024

Olomoucké béčko prodloužilo jarní trápení fotbalistů Vyškova

Vedoucí celek druhé fotbalové ligy z Vyškova v zimě dost proměnil kádr a je znát, že si tým zatím sedá. V úvodních třech kolech jarní části uhrál jen bod a to platí i po pátku, když v úvodním zápase 19. kola podlehl rezervě Sigmy v Olomouci 0:1. To znamená, že jej může v čele tabulky předstihnout pražská Dukla, která hraje v sobotu derby se Žižkovem a nyní ztrácí na Vyškov jen bod. Ve druhém pátečním zápase porazila Vlašim 2:1 Prostějov.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlas utkání Olomouc B – Vyškov

V Olomouci se hrál fotbal s minimem šancí i pohledných akcí. O výhře béčka Sigmy nakonec rozhodl v 76. minutě rychlý útok, který zakončil střídající Šíp, kterého ideálně našla přihrávka z kopačky Muritala. Lídr soutěže se pak snažil o tlak, ale žádnou velkou šanci z toho nevytěžil.

Předposlední Prostějov potřebuje body jako sůl a ve Vlašimi je měl blízko. Po poločase jej přivedl do vedení gól Malce, ovšem domácí celek dokázal výsledek otočit zásahy Vachouška, který vyrovnal z penalty, a vítěznou hlavičkou obránce Bredy.

19. kolo druhé fotbalové ligy:

Olomouc B – Vyškov 1:0 (0:0)
Branka: 76. Šíp. Rozhodčí: Machálek - Pochylý, Ježek. ŽK: Fiala - Němeček, Delferriere, Štěpánek. Diváci: 339.

Vlašim - Prostějov 2:1 (0:0)
Branky: 52. Vachoušek z pen., 73. Breda - 47. Malec. Rozhodčí: Trska - Černoevič, Malimánek. ŽK: Kulhánek, Beran - Vejmola. Diváci: 415.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články