Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Vodháněl se chystá odejít z Bohemians 1905, nevěří nám, prozradil trenér Klusáček

Záložník Jan Vodháněl plánuje opustit řady vršovických Klokanů, přestože má s nimi smlouvu do konce roku. Důvodem je údajně jeho nedůvěra k vedení, kvůli čemuž hráč neprodloužil smlouvu. Spor eskaluje – kouč Luděk Klusášek Vodháněla nenominoval na utkání s Českými Budějovicemi.

Vodháněl při svém doposud posledním zapásu za Bohemians proti Brnu
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

"Honza je na odchodu z klubu. Řekl to majiteli s tím, že za Bohemku nechce hrát a chce odejít. Navíc k tomu dodal, že nevěří majiteli klubu, sportovnímu řediteli ani trenérovi," řekl Klusáček na tiskové konferenci po duelu 21. kola první ligy s Českými Budějovicemi (1:1), na který Vodháněl nebyl nominován.

"Je potřeba zmínit, že má smlouvu do konce kalendářního roku. Určitě to nebude podle pravidel, které si představuje jeho agent, ale podle karet, které má v ruce Bohemka," konstatoval čtyřiapadesátiletý kouč.

Sportovní ředitel Miroslav Držmíšek před více než dvěma týdny na dotaz fanoušků pro klubovou televizi odpověděl, že klub před Vánoci nabídl Vodhánělovi prodloužení dlouhodobého kontraktu.

"Podmínky nadstandardní smlouvy si určil sám Honza. My jsme je přijali. Stal by se nejlépe placeným hráčem novodobé historie klubu. Byla tam i výstupní klauzule podle jeho představ, přesto nepodepsal," uvedl dnes Držmíšek na klubovém Facebooku.

"Neznám podrobnosti, ale klub souhlasil s podmínkami, které přišly z Honzovy strany. Je mi záhadou, že se na smlouvě ani nedomluvil a je to celé vyhrocené tak, že chce odejít," dodal Klusáček.

Vodháněl působí ve vršovickém celku od léta 2018. V lize za něj naposledy nastoupil 6. února proti Brnu. Ještě v pondělí zasáhl do přípravného duelu s druholigovým Ústím nad Labem. V nejvyšší soutěži odchovanec Mladé Boleslavi odehrál 56 zápasů a dal v nich pět gólů.


Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články