Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Sparťan Drchal míří na další hostování, tentokrát si ho vypůjčili Bohemians 1905

Přetlak v útoku řeší Sparta hostováním Václava Drchala v Bohemians 1905. Třiadvacetiletý hráč bude v Ďolíčku působit do konce sezony, Letenští si jej ovšem mohou v zimní přestávce stáhnout zpět, což platí i pro Vojtěcha Patráka, který se stěhuje do Jablonce.

Drchala trápily v úvodu letní přípravy zdravotní problémy a na startu nové sezony nepatřil do základní sestavy Sparty. Jako střídající hráč zasáhl do čtyř ligových zápasů. Součástí dohody s Bohemians 1905 není opce na přestup.

V jarní části minulého ročníku hostoval v německých Drážďanech. V české lize má v dresu Sparty a Mladé Boleslavi na kontě 49 startů a 12 branek.

Patrák bude pomáhat Jablonci

Z Letné míří na hostování i útočník či ofenzivní záložník Patrák. "Šel jsem do Jablonce proto, protože bych chtěl týmu pomoct. Chtěl bych nasbírat ligové minuty a stabilně hrát. Viděl jsem předvedenou hru, která nebyla vůbec špatná, takže teď už to jen potřeba potvrdit ve tři body," řekl Patrák. Týmu kouče Davida Horejše se zatím nedaří, v sedmi ligových kolech získal čtyři body za čtyři remízy.

Bývalý mládežnický reprezentant Patrák debutoval v nejvyšší soutěži v dresu mateřské Sparty předloni. Větší prostor dostal až letos na jaře během hostování v Pardubicích. V první lize dosud odehrál 14 utkání a dal jeden gól.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články