Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 18. KOLA: Liberec loupil v Plzni, Sparta měla namále, Slavia klouzala

Sparta s novým koučem Pavlem Vrbou vybojovala výhru v Olomouci a snížila náskok vedoucích fotbalistů Slavie na deset bodů. Lídr ligy totiž na těžkém terénu v Příbrami uhrál jen remízu 3:3. Nečekanou porážkou Plzně 0:2 skončil její zápas s Libercem. Formu naopak i nadále ukazuje českobudějovické Dynamo, jež udolalo Ostravu 1:0. Doma se radovala také Karviná po malém slezském derby s Opavou (3:1) a hráči Bohemians 1905, kteří vyhráli nad Brnem 2:1. Dále se nevede Teplicím, které prohrály 0:1 s Pardubicemi. Utkání Jablonec - Slovácko bylo kvůli nezpůsobilému terénu odloženo.

Imad Rondič z Liberce se raduje z gólu v Plzni
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Olomouc - Sparta 2:3

Drama se šťastným koncem prožil na úvod své sparťanské štace trenér Pavel Vrba v Olomouci. Jeho celek na Hané prohrával 0:2, ale nakonec si odvezl tři body za vítězství 3:2. Utkání rozhodl Karlsson, jenž proměnil druhou penaltu ve třetí minutě nastaveného času, zatímco za stavu 2:2 se to nepodařilo olomouckému Gonzálezovi.
(https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/1-liga/liberec-se-presilovky-nezalekl-a-po-osmi-letech-vyloupil-struncovy-sady/601ef66548bff3308155b68c)

Plzeň – Liberec 0:2

Liberec porazil Plzeň v obou soutěžních zápasech v sezoně poprvé od ročníku 2007/08. Ráz duelu ovlivnilo vyloučení domácího Filipa Kaši ve 42. minutě. Hosté hráli od té doby přesilovku, kterou zásluhou Imada Rondiče a Jakuba Peška využili k vítězství 2:0. 

Bohemians 1905 - Brno 2:1

Druhou výhru za sebou si připsali Bohemians, tentokrát zdolali Zbrojovku Brno. Ta body potřebuje, ale navázat na vítězství nad Opavou z minulého kole se jí v Ďolíčku nepodařilo. Za domácí se trefil Tomáš Necid a vítězný gól přidal Roman Květ. V hostujícím dresu vyrovnával Antonín Růsek.

Karviná - Opava 3:1

Po čtyřech zápasech, v nichž vyválčili jediný bod, se hráči Karviné dočkali výhry. V utkání s poslední Opavou však museli obracet skóre, když prohrávali po zásahu Aleše Nešického. Jenže pak už stříleli jen domácí hráči v pořadí Michal Papadopulos, Rafael Dos Santos a Kristi Qose z penalty. 

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Ostrava

České Budějovice - Ostrava 1:0

Třináct bodů z patnácti možných získali v aktuálním kalendářním roce fotbalisté Českých Budějovic. V předehrávce 18. kola tentokrát porazili Ostravu 1:0, jediný gól vstřelil v 84. minutě Matej Mršič.

Teplice – Pardubice 0:1

Teplicím se dále nedaří. Na domácím rozbitém hřišti podlehli nováčkovi z Pardubic, jemuž výhru vystřelil pohlednou ranou Cadu. Hosté byli trochu překvapivě aktivnější a posunuli se na sedmé místo. Krize Teplic odpovídá jejich umístění a Severočeši jsou 14.

Příbram – Slavia Praha 3:3

Utkání Příbram – Slavia Praha hrané U Litavky ovlivnil sníh, který výrazně skryl fotbalovou převahu hostí. Slavia si vstřelila dva vlastní góly, ale díky penaltě z 81. minuty, kterou proměnil Ondřej Kúdela, vedla. Z posledního nákopu vyrovnal hlavou Radek Voltr na 3:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Ostrava

Hlavní zprávy

Nejčtenější články