Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
#ProHokejJakyJe

Zlín čekají dva anglické týdny v řadě. Liberec i Boleslav vyzve ve středu

Fotbalisté Zlína sehrají prvoligové zápasy v Liberci a doma s Mladou Boleslaví v náhradních termínech ve středu 17., respektive 24. února. Utkání byla odložena, protože "ševci" kvůli nákaze koronavirem v týmu z rozhodnutí krajské hygienické stanice museli do karantény.

Vachtang Čanturišvili a Tomáš Poznar ze Zlína se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Duel 17. kola v Liberci byl původně na programu v neděli 31. ledna, Zlín měl Boleslav přivítat tuto sobotu v rámci 18. kola. Východomoravské mužstvo je na třináctém místě neúplné tabulky.

Zlínští měli problémy už minulou středu při dohrávce 12. kola s pražskou Slavií, při níž trenér Bohumil Páník postrádal ze zdravotních důvodů sedm hráčů. V oslabené sestavě utrpěli s obhájcem titulu debakl 2:6. V Liberci budou "ševci" hrát od 14:00 a s Mladou Boleslaví od 16 hodin.

Kvůli covidu-19 v týmech muselo být odloženo několik zápasů už během podzimní části ligové sezony. V minulém týdnu se všechny dohrávky dokončily, zůstávají tak pouze dvě zlínské.

Koronavirová situace v zemi způsobila během podzimu také neplánovanou měsíční přestávku. Kvůli ní se nejvyšší soutěž hrála až do 23. prosince a jarní část začala rekordně brzy už 15. ledna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články