Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slavia prý měla zájem, ale Plzeň si pojistila záložníka Šulce až do roku 2026

Výborně rozjetá sezona plzeňského záložníka nezůstala bez odezvy. Klub se s mladým fotbalistou dohodl na prodloužení smlouvy, která mu původně končila po sezoně, až do roku 2026. Podle médií se o talentovaného fotbalistu zajímala i Slavia.

Pavel Šulc prodloužil kontrakt s Viktorií Plzeň
zdroj: fcviktoria.cz

Šulc je plzeňským odchovancem, na západě Čech se ale výrazně prosazuje až od této sezony pod trenérem Miroslavem Koubkem. V probíhajícím ročníku nastoupil za první tým Viktorie do jedenácti soutěžních zápasů, v nichž nastřílel šest branek a přidal tři asistence. Účastník letního mistrovství Evropy jednadvacítek v minulosti hostoval v Jihlavě, Opavě, Českých Budějovicích a Jablonci.

"Jsem šťastný, že je moje budoucnost dál spojena s klubem, ve kterém jsem vyrůstal a který mám v srdci. Vážím si této důvěry. Mým cílem je společně s týmem vyhrávat co nejvíce zápasů, dělat radost našim skvělým fanouškům i dále na sobě tvrdě makat a posouvat se neustále vpřed," uvedl Šulc, který má v nejvyšší soutěži na kontě 115 startů a 15 gólů. S Viktorií v sezoně 2021/22 získal ligový titul.

"Pavel je hráč s obrovským potenciálem, který hodláme i nadále společně rozvíjet. Získal potřebné ligové zkušenosti na hostováních, v létě se vrátil v plné síle a dokázal se prosadit v prvním týmu. Jeho cesta se ukázala jako jednoznačně správná. Přeji si, aby se mu i nadále dařilo a byl důležitou součástí našeho týmu," podotkl generální ředitel Viktorie a předseda představenstva Adolf Šádek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články