Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Slavia protrhla smůlu a podmanila si derby se Spartou, Plzeň udolala Liberec

Praha - Po třech letech a pěti porážkách v řadě ovládla Slavia derby se Spartou a zvítězila 1:0. Letenským se bodově vyrovnala Plzeň, která v závěru otočila atraktivní duel s Libercem a prodloužila sérii výher na osm zápasů, když zvítězila 2:1. Ani napoosmé naopak nedokázali vyhrát jak fotbalisté Baníku, tak Bohemians 1905. Jablonec, jeden z favoritů na titul, sice dostal k dispozici velmi spornou penaltu v domácím utkání s Mladou Boleslaví, nakonec ale stejně prohrál 1:2. 

Baník inkasuje branku v utkání s Teplicemi
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Slavia - Sparta 1:0

Slavii se po třech letech podařilo zvítězit v největším českém derby nad Spartou po výhře 1:0. O výhře domácích, kteří navíc soupeři uštědřili první prohru v sezoně, rozhodl už v prvním poločase Jaromír Zmrhal. Sparta tak má na prvním místě tabulky shodně 17 bodů jako druhá Plzeň, třetí Liberec je o dva body zpět, Slavia je o další bod zpátky čtvrtá.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321552-slavia-po-trech-letech-vyhrala-derby-rozhodl-zmrhal/)

Plzeň - Liberec 2:1

Souboj dvou týmů, které hrají Evropskou ligu, se vyvíjel lépe pro Liberec, který vedl 1:0 díky gólu Shaly. V závěru ale branky Ďuriše a Mahmutoviče rozhodly o vítězství úřadujícího mistra, který tak udržel fantastickou sérii osmi vítězství v řadě pod novým trenérem Karlem Krejčím. Plzeň se tak v tabulce dostala na druhé místo před Liberec.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321505-plzen-v-pohlednem-utkani-udolala-liberec-a-udrzela-famozni-serii/)

Jablonec - Mladá Boleslav 1:2

Fotbalisté Mladé Boleslavi překvapivě zvítězili v Jablonci 2:1. Skóre otevřel v první půli Aleš Čermák, po přestávce srovnal z penalty domácí Stanislav Tecl, ale hned za pět minut z dalšího pokutového kopu rozhodl Lukáš Magera. Jablonec tak nevyhrál ani v šestém domácím soutěžním zápase této sezony, naopak Mladá Boleslav v lize poprvé po pěti duelech zvítězila venku a dostala se před soupeře na čtvrté místo neúplné tabulky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321463-boleslav-v-predehravce-vyhrala-v-jablonci-z-penalty-rozhodl-magera/)

Teplice - Baník Ostrava 1:0

Popáté za sebou vyšli fotbalisté Ostravy v prvoligovém utkání bodově naprázdno. Po porážce v Teplicích 0:1 navíc Baník stále stále čeká na první výhru v sezoně. V herně průměrném utkání rozhodl o výhře Severočechů v 79. minutě se štěstím David Jablonský.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321496-teplice-pripravily-baniku-patou-porazku-za-sebou/)

Příbram - Jihlava 4:1

Velkou one man show rozjel v zápase proti Jihlavě záložník Příbrami Tomáš Pilík. Vysočině nasázel čistý hattrick, přidal ještě asistenci a především díky němu domácí zvítězili bez větších obtíží 4:0. Středočeši zároveň ukončili čtyřzápasové čekání na ligovou výhru.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/321493-pilik-nasazel-jihlave-hattrick-a-pomohl-pribrami-k-jasne-vyhre/)

Sigma Olomouc - Zlín 1:1

Sigmě se v lize stále příliš nedaří. Olomouc v souboji nováčků pouze remizovala doma 1:1 se Zlínem. Tomu se navíc podařilo vyrovnat, i když hrál pouze v deseti po vyloučení Hájka. Sigma sice v 58. minutě šla do vedení zásluhou Ordoše, o devět minut později se ale na druhé straně prosadil Koreš. Pozice trenéra Olomouce Leoše Kalvody se tak značně otřásá.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321494-olomouc-si-neporadila-ani-se-zlinem-ktery-vyrovnal-v-deseti/)

Dukla Praha - Zbrojovka Brno 1:2

Jakub Řezníček se začíná Brnu pořádně vyplácet. Poté, co v minulém kole dvěma brankami zajistil výhru nad Slováckem, stejný počin předvedl na půdě Dukly a především díky němu Zbrojovka zvítězila 2:1. Jihomoravané zároveň ukončili osmizápasové čekání na výhru na soupeřových hřištích. Pražané, kteří vedli po brance Tomáše Bergera z první půle, naopak doma nebodovali poprvé od března.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/321492-brno-ukoncilo-na-dukle-cekani-na-vyhru-venku-tri-body-trefil-opet-reznicek/)

Slovácko - Bohemians 1905 1:0

Osm zápasů a stále žádná výhra. Fotbalisté Bohemians 1905 nedokázali bodovat na hřišti Slovácka, které díky výhře 1:0 přerušilo sérii dvou proher a navázalo na dobrý start v lize. O výhře jihomoravského týmu rozhodl v prvním poločase Diviš.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321495-klokani-stale-cekaji-na-vyhru-slovacko-po-dvou-porazkach-zabralo/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články