Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Sparta remizovala s Jabloncem. Plzeň rozstřílela Příbram

Souboj dvou celků aspirujících na nejvyšší příčky, Jablonce a Sparty, vítěze nepřinesl, když duel skončil 1:1. Pražané vedou tabulku o dva body před Libercem, který si vyhrál 2:1 na Slovácku. Třetí je Plzeň, která deklasovala Příbram 4:0. Zastřílela si také Dukla, jež smetla doma Baník 4:1. První vítězství po návratu mezi elitu si připsala Olomouc po triumfu nad Jihlavou 2:1.

Sparťan Martin Frýdek v hlavičkovém souboji s Jánem Gregušem z Jablonce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Jablonec - Sparta 1:1

Fotbalisté Sparty bez zraněného Lukáše Váchy, ale s Petrem Jiráčkem v sestavě teprve podruhé v sezoně ztratili body. Letenský celek vedl na jablonecké Střelnici díky brance kapitána Davida Lafaty, šest minut před koncem ale z penalty vyrovnal Tomáš Wágner.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/320863-sparta-hrala-s-jabloncem-v-utkani-plnem-nepresnosti-1-1/)

Příbram - Plzeň 0:4

Fotbalisté Plzně zvítězili v Příbrami jednoznačně 4:0, když se dvakrát trefil David Limberský a další góly přidali Michal Ďuriš a Jan Kovařík. Úřadující mistr vyhrál bez inkasované branky i čtvrtý soutěžní duel pod novým koučem Karlem Krejčím a stáhl náskok vedoucí Sparty na tři body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ: (//sport/fotbal/320887-plzen-rozdrtila-pribram-a-priblizila-se-sparte/)

Teplice - Bohemians 1905 2:1

Severočeši ukončili třízápasové čekání na výhru. V jejich dresu se blýsknul šestatřicetiletý veterán Štěpán Vachoušek. Jeden gól dal sám, když otevřel skóre povedenou rybičkou už v 8. minutě, a po změně stran nahrál na druhou branku svého týmu Ljevakovičovi. Za hosty pouze korigoval dvacetiletý mladík Hubínek.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/320833-teplice-ukoncily-proti-bohemians-1905-trizapasove-cekani-na-vyhru/)

Olomouc - Jihlava 2:1

Sigma Olomouc porazila Jihlavu a připsala si první vítězství po návratu do nejvyšší soutěže. O výhře Sigmy rozhodli ve druhém poločase v rozmezí čtyř minut Jakub Plšek s Tomášem Malcem, za Vysočinu snižoval Muris Mešanovič. Zásluhou vybojovaných třech bodů dostali Hanáci v tabulce Jihlavu pod sebe. Ta už tři utkání čeká na bodový zisk.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/320832-olomouc-porazila-jihlavu-a-slavi-prvni-vyhru-v-sezone/)

Zlín - Brno 2:1

Hráči Zlína potvrdili stoprocentní domácí bilanci v dosavadním průběhu prvoligového podzimu a v moravském derby si vyšlápli na Zbrojovku Brno. Svou čtvrtou a pátou brankou v sezoně rozhodl o vítězství nováčka Lukáš Železník. Na jeho úvodní branku v prvním poločase sice stačili hosté odpovědět v druhé půli zásluhou Martina Chriena, všechny tři body ale zůstaly u "ševců", když se Železník v závěru duelu prosadil z nařízené penalty.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/320829-derby-ovladl-zlin-o-vyhre-nad-brnem-rozhodl-dvema-goly-zeleznik/)

Slovácko-Liberec 1:2

Tým zpod Ještědu potvrdil, že Slovácko je jeho oblíbeným soupeřem. Liberec v posledních dvaceti vzájemných utkáních v lize až na jednu výjimku vždy dokázal bodovat. Tentokráte to bylo za tři body a pro svěřence trenéra Trpišovského znamená výhra posun v tabulce na druhé místo. Branky Slovanu, který zůstává v soutěži bez porážky, vstřelili Marek Bakoš a Josef Šural, jediný gól domácích zaznamenal Marek Havlík.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/320831-slovacko-na-liberec-neumi-prohralo-s-nim-1-2/)

Slavia - Mladá Boleslav 1:1

Slávisté v prvním utkání od příchodu nových majitelů remizovali s Mladou Boleslaví, se soupeřem, jehož v nejvyšší soutěži už deset zápasů v řadě nedokázali porazit. Pražané sice doma vedli od 61. minuty po vlastním gólu Romana Poloma, ale v 79. minutě srovnal z přímého kopu Jiří Skalák. Hosté dohrávali závěr utkání bez vyloučeného Fleišmana.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/320845-slavia-nad-boleslavi-znovu-nevyhrala-hostum-zachranil-bod-skalak/)

Dukla Praha - Baník Ostrava 4:1

Díky odblokování přestupů mohli nasadit tři nové tváře, avšak ani posily nepomohly fotbalistům Baníku k zisku bodů na půdě Dukly. Pražané svého soupeře jasně přehráli, zvítězili 4:1 a připsali si druhou výhru v sezoně. To Ostravané zůstávají po šesti kolech poslední se ziskem jediného bodu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/320922-ani-posily-nepomohly-banik-po-porazce-od-dukly-zustava-posledni/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články