Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Sparta si drží vedení, Plzeň znovu nevyhrála, Jablonec remizoval s Libercem

Praha – Stačila pouze čtyři kola fotbalové ligy, aby se mezi dvěma největšími favority na titul vytvořil solidní rozestup. Zatímco Sparta znovu potvrdila střeleckou formu, zdolala Mladou Boleslav 4:2 a upevnila si vedení v soutěži, mistrovská Plzeň počtvrté v řadě v soutěžním zápase nevyhrála. V Teplicích ztratila dvoubrankové vedení, remizovala 2:2 a za svým sokem zaostává o pět bodů. Bez vítěze skončilo podještědské derby, když Jablonec remizoval s Libercem 1:1.

David Lafata
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Mladá Boleslav - Sparta Praha 2:4

V prvním kole nedali ani branku. Od té doby se však fotbalisté Sparty v lize rozjeli. Dvakrát v řadě dali po třech gólech a na hřišti Boleslavi tuto statistiku ještě vylepšili. Středočeský klub přestříleli a po výhře 4:2 slaví třetí vítězství v domácí soutěži za sebou. Zároveň si upevnili vedení v tabulce.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319532-boleslav-dvakrat-smazala-ztratu-sestigolovy-duel-ale-ovladla-sparta/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy utkání Mladá Boleslav - Sparta

Teplice - Viktoria Plzeň 2:2

Ne a ne a ne. Ani na čtvrtý pokus se fotbalisté Plzně nedočkali vítězství v soutěžním utkání. Po dvou porážkách a remíze si obhájce titulu znovu dělil body, tentokrát v Teplicích. Západočeši přitom vedli 2:0, ale o výhru přišli v samotném závěru, když na konečných 2:2 vyrovnal Michael Lüftner.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319531-plzen-znovu-nevyhrala-o-tri-body-v-teplicich-prisla-v-zaveru/)


Jablonec - Slovan Liberec 1:1

Ještě v devadesáté minutě to vypadalo, že vítězem podještědského derby se stane Liberec, který držel těsné vedení. Fotbalisté Jablonce však v závěru díky Vítu Benešovi srovnali a zápas tak skončil 1:1. Slovan i přes ztrátu dvou bodů zůstává jediným týmem v letošní sezoně, který ještě neprohrál.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319591-podjestedske-derby-viteze-nenaslo-jablonec-sebral-liberci-vyhru-v-zaveru/)

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 4:0

Fotbalisté pražské Slavie doma deklasovali Jihlavu 4:0, dočkali se premiérové výhry v sezoně a opustili předposlední místo. Svěřenci Dušana Uhrina mladšího proti Vysočině v nejvyšší soutěži ukončili sérii pěti porážek. V úvodní půlhodině se v Edenu prosadili Milan Škoda a Simon Deli, po změně stran se trefili Tomáš Souček a podruhé Škoda.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/319593-slavia-poprve-v-sezone-vyhrala-jihlavu-deklasovala-4-0/)

Slovácko - Příbram 2:1

Fotbalisté Slovácka porazili Příbram 2:1. O vítězství rozhodli domácí fotbalisté až v samém závěru zápasu, když v rozmezí šesti minut brankami Vlastimila Daníčka a Mariana Kováře otočili výsledek. Příbrami vedla od 23. minuty gólem Jana Rezka a k vítězství jí nepomohl ani výborný výkon brankáře Aleše Hrušky. Středočeši tak nevyužili šanci dotáhnout se na jediný bod na vedoucí Spartu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (-u)

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1:1

Fotbalisté Olomouce remizovali s Brnem 1:1. Zbrojovka vedla od 68. minuty po trefě Pavla Zavadila, Hanákům zajistil aspoň bod v 83. minuty Tomáš Chorý, který po sedmi minutách využil přesilovku po vyloučení hostujícího Michala Škody. Sigma ani ve čtvrtém utkání po návratu do nejvyšší soutěže nevyhrála, naopak Brno potřetí bodovalo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319555-olomouc-remizovala-s-brnem-a-na-vyhru-stale-ceka/)

Zlín - Baník Ostrava 2:0

Nováček první ligy ze Zlína i nadále ukazuje, že se s ním musí počítat. Ševci si doma poradili i s Baníkem a po výhře 2:0 si připsali již třetí triumf v sezoně. Naopak hostující celek zaznamenal třetí prohru v ročníku. Duel poznamenalo řádění ostravských fanoušků, kvůli kterému musel být zápas na dvacet minut přerušen.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319554-zlin-potreti-vyhral-duel-s-banikem-prerusilo-radeni-hostujicich-chuliganu/)

Dukla Praha - Bohemians Praha 2:2

Brankář fotbalistů Bohemians 1905 Zdeněk Zlámal zajistil v utkání 4. ligového kola gólem v nastavení remízu 2:2 na hřišti Dukly. "Klokani" v malém pražském derby prohrávali po poločase 0:2 po trefách Tomáše Bergera, ale Josef Jindřišek v 72. minutě z penalty snížil a Zlámal zařídil cenný bod.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/319568-brankar-zlamal-trefil-bohemians-bod-s-duklou/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy utkání Dukla - Bohemians
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články