Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EURO 2024 Německo

Kvůli podmáčenému terénu se odkládá zápas Teplic s Olomoucí

Odpolední utkání 18. kola první ligy mezi fotbalisty Teplic a Olomouce bylo kvůli nezpůsobilému terénu odloženo. Na severu Čech v noci napadlo přes 10 centimetrů sněhu a hřiště je silně podmáčené. Náhradní termín zatím LFA neurčila.

zdroj: Reuters

Zápas v Teplicích je druhým odloženým duelem kola, kvůli nezpůsobilému terénu se nehrálo také sobotní utkání mezi Karvinou a Pardubicemi. Před týdnem se o víkendu vinou sněhové kalamity uskutečnily pouze dva z plánovaných osmi zápasů nejvyšší soutěže.

"V Teplicích ještě v sobotu vše nasvědčovalo, že se utkání odehraje v nedělním řádném termínu od 15:00. Klub byl v kontaktu s Ligovou fotbalovou asociací a informoval, že je trávník připraven, a navíc vytápěcí systém běží podle regulí. Noční mokré sněžení, během něhož na trávník ACG Arény Na Stínadlech napadla deseticentimetrová vrstva, však situaci změnilo," uvedla LFA.

Z programu 18. kola se odehrají jen dva duely – Plzeň od 15:00 přivítá České Budějovice a Slavia bude od 18:00 hostit Mladou Boleslav. LFA je v kontaktu s oběma domácími kluby a ani jeden ze zápasů by neměl být v ohrožení.

O minulém víkendu se odehrála jen utkání Olomouce se Slováckem a Pardubic se Spartou. Hřiště se naopak nepodařilo připravit pro zápasy Českých Budějovic s Hradcem Králové, Mladé Boleslavi s Karvinou, Bohemians 1905 s Libercem, Ostravy s Plzní, Zlína se Slavií a Jablonce s Teplicemi. Poslední jmenovaný duel na severu Čech se už uskutečnil v náhradním, středečním termínu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články