Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Jarolím odmítl Příbram, jedná o angažmá ve Spojených arabských emirátech

Byla by to bombastická zpráva. Bývalý reprezentační trenér k poslednímu celku ligy. K tomuto nezvyklému spojení ale nakonec nedojde. Karel Jarolím podle deníku Právo odmítl nabídku Příbrami a jedná o angažmá ve Spojených arabských emirátech. Příbram tak po odvolání Romana Nádvorníka nadále vede dosavadní asistent Petr Čuhel.

Kouč Karel Jarolím na tréninku české reprezentace
zdroj: ČTK/PR/FAČR/ autor: Štěpán Černý

Příbramské vedení jednalo s Jarolímem od minulého týdne, dohoda se ale nakonec nezrodila. "Ukončili jsme jednání s Jarolímem. Karel má nabídku ze Spojených arabských emirátů. Moc bych mu přál, aby se realizovala. Přece jenom bude i v jiné dimenzi, než můžeme nabídnout my. Jarolím u nás před 22 roky začínal a zůstáváme přáteli," řekl listu šéf příbramského klubu Jaroslav Starka.

Mužstvo podle něj má nadále na starosti asistent Čuhel, který tým vedl v sobotním ligovém duelu s Mladou Boleslaví (0:0). "Čuhel má důvěru, ale dál hledáme mezi trenérskými osobnostmi. Čuhel o tom ví. Ke změně může dojít už po neděli nebo později, ale třeba vůbec ne," dodal Starka.

Příbram odvolala Nádvorníka před týdnem kvůli špatným výsledkům. Celek od Litavky v lize 16 utkání po sobě nevyhrál a z posledního místa v šestnáctičlenné tabulce ztrácí tři body na patnáctou Opavu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články