Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Fila s Juráskem zahájili zimní přípravu v Mladé Boleslavi, k dohodě se Slavií zatím nedošlo

Mladá Boleslav zahájila zimní přípravu i s útočníkem Danielem Filou a levým obráncem Davidem Juráskem, o něž podle médií usiluje obhájce titulu pražská Slavia. Ke Středočechům se z hostování vrátili křídelní hráč Ladislav Dufek, záložník Daniel Langhamer a brankář Petr Mikulec. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma v pondělí podstoupili fyzické testy na FTVS a dnes absolvovali první trénink.

Fotbalisté Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

V přípravě nechybí ani čtyřicetiletý kapitán Marek Matějovský nebo útočník Václav Kadlec, který na podzim nastoupil po více než dvou a půl letech v nejvyšší soutěži po vleklých zdravotních problémech, kvůli nimž na čas ukončil profesionální kariéru.

Z důvodu nemoci se Mladá Boleslav musí obejít bez stoperů Ondřeje Karafiáta a Marka Suchého. Kvůli rekonvalescenci zatím do tréninku nemohou zasáhnout ani ofenzivní hráči Jiří Skalák a Dominik Mašek.

V pátek se k mužstvu připojí křídelník Ewerton, který tráví dovolenou v rodné Brazílii a od klubu má povolený pozdější nástup do přípravy.

Jarolímův tým se zúčastní přípravného turnaje Tipsport ligy, v němž se utká s Táborskem, Teplicemi a Varnsdorfem. V dalších utkáních před pokračováním sezony vyzve Jihlavu, Příbram, pražskou Duklu a druholigové Drážďany.

Jarní část první ligy začne Mladá Boleslav o prvním únorovém víkendu doma proti Ostravě. Středočeši jsou po podzimu na šestém místě, které jako poslední zaručuje účast v nadstavbové skupině o titul.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články