Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Znovu jen set. Karlovarsko ani napotřetí v Lize mistrů neuspělo

Volejbalisté Karlovarska prohráli také třetí duel v Lize mistrů, přičemž vydolovali jen jednu sadu. Tentokrát český zástupce nestačil na ruský Novosibirsk, kterému podlehl 1:3 na sety stejně jako v předchozích dvou duelech.

Druhou polovinu skupiny E bude za dva měsíce od 9. do 11. února hostit německý klub Friedrichshafen.

Západočeši předloni debutovali v Lize mistrů a rozloučili se s ní tehdy bez vyhraného setu. Nyní touží vyhrát zápas, ale Novosibirsk jim radost nepřinesl a udržel se ve hře o postup. Rusové jsou třetí, vede Trentino o dva body před německým týmem. Všichni tři jsou přitom bývalí šampioni Ligy mistrů. Z pěti skupin postoupí vítězové do čtvrtfinále a doplní je tři nejlepší týmy z druhých míst.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalisté Karlovarska nestačili v Lize mistrů na Novosibirsk

Ani tentokrát hráči Karlovarska nedali kůži lacino. Ze zisku sady se radovali ve druhém dějství, byť až po pátém setbolu. V ostatních setech převážně stahovali náskok Lokomotivu, jehož hvězdou byl srbský mistr Evropy z loňska, univerzál Dražen Luburič s 25 body a úspěšností útoku 61 procent.

Karlovarský diagonální hráč Patrik Jindra nasbíral 13 bodů, o jeden méně měli slovenský smečař Marcel Lux a kanadský blokař Marc Wilson.

Volejbalová Liga mistrů - 3. kolo skupiny E v Trentu (Itálie):

Novosibirsk - Karlovarsko 3:1 (19, -25, 18, 22)
Nejvíce bodů: Luburič 25, Savin a Lyzik po 16 - Indra 13, Lux a Wilson po 12, Patočka 10.

Friedrichshafen - Trentino 0:3 (-19, -18, -18)

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články