Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Čeští veslaři odstartovali SP v Bělehradě trojitou finálovou účastí

Trojnásobné zastoupení ve finále A bude mít v neděli české veslování v úvodním závodě Světového poháru v Bělehradu. Vítězstvím v semifinále se mezi šest nejlepších kvalifikoval dvojskif lehkých vah Miroslav Vraštil, Jiří Šimánek, třetí byla v semifinále skifařka Jitka Antošová a přes opravy postoupily mezi nejlepší Kristýna Neuhortová s Veronikou Činkovou. Přímý přenos závodu SP sledujte v neděli od 10:35 na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští veslaři úvodní Pohár v Bělehradě odstartovali trojitou finálovou účastí

Přestože Miroslav Vraštil kvůli svému zranění musel po celý duben odpočívat, start se svým parťákem Jiřím Šimánkem zvládli výtečně. Nejrychleji do cíle dopluli nejen v rozjížďce, ale i v semifinále. O medaile v neděli zabojují i skifařka Jitka Antošová a Kristýna Neuhortová s Veronikou Činkovou.

Další čtyři české posádky se v Srbsku v závěrečný den závodu představí ve finále B. O 7. místo budou bojovat skifařka Anna Šantrůčková, Jakub Podrazil a Jan Cincibuch na dvojskifu, dvojka bez kormidelnice Pavlína Flamínková, Radka Novotníková a párová čtyřka Filip Zima, Dalibor Neděla, Tomáš Šišma, Jan Fleissner.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články