Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Krpálek se pral na kempu i s juniory, reprezentantům začíná boj o olympiádu

Poslední přípravu měli čeští judisté v Nymburce před startem olympijské kvalifikace, která začne koncem týdne na Grand Prix Záhřebu. Lukáš Krpálek, jenž vstoupí do kvalifikace později, po intenzivních trénincích v Japonsku rád využil mezinárodního kempu juniorů k volnější přípravě. Finálové bloky z GP v Záhřebu můžete sledovat od pátku na ČT sport a webu ctsport.cz.

Lukáš Krpálek
zdroj: ČT sport

"Těch výzev je vždycky hodně. Junioři se rádi perou s někým, kdo něco dokázal, a já jdu do každého randori stejně, jestli je to se seniorem nebo s juniorem," konstatoval olympijský vítěz. 

Jednou z halvních českých nadějí v turnaji světové série bude patnáctý muž světového žebříčku kategorie do 90 kilogramů David Klammert. "Určitě je to dobrá pozice, chci dojít co nejdál, bojovat o medaili a získat co nejvíc bodů," popisoval Klammert svou motivaci.

V přípravě je také Pavel Petřikov, který se v září na mistrovství světa poprvé představí v kategorii od 66 kg. "Je to pro mě hned něco úplně jiného. Ty závody jsou hned úplně jiné po psychické stránce, protože nastupuju odpočatej, nemusím tolik shazovat. Teď je to půlka toho, co jsem musel shodit dřív," konstatoval Petřikov.

Je nám líto, video expirovalo.
Krpálek a spol. si před GP zatrénovali s juniory
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články