Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Sportovní legendy

Siniaková zdolala další soupeřku a bude v Kunang-čou hrát o finále. Postupuje také v deblu

Kateřina Siniaková v Kuang-čou porazila 6:4, 7:5 Američanku Bernardu Peraovou a podruhé v sezoně postoupila do semifinále. O finále si zahraje se Srbkou Olgou Danilovičovou. Navíc to nebude jediný zápas české hráčky na turnaji. Ve čtyřhře totiž s Čang Čuaj postoupila do finále po vítězství nad Annou Bondárovou a Kimberly Zimmermannovou 6:3, 6:1.

Kateřina Siniaková
zdroj: Reuters autor: Paul Childs

Siniaková v Kuang-čou v singlu startuje jako nasazená jednička a zatím neztratila ani set. S Peraovou hrála posedmé a připsala si šesté vítězství. V semifinále se na okruhu WTA představí poprvé od srpnového turnaje v Clevelandu.

V semifinále osmadvacetiletá Češka nastoupí proti Olze Danilovičové ze Srbska, se kterou se utká poprvé. O titul si Siniaková ve dvouhře zahrála naposledy před rokem v Nan-čchangu, kde ve finále porazila krajanku Marii Bouzkovou.

Osmadvacetiletá Siniaková v Kuang-čou startuje jako nasazená jednička a zatím neztratila ani set. V semifinále se na okruhu WTA představí poprvé od srpnového turnaje v Clevelandu. O titul si ve dvouhře zahrála naposledy před rokem v Nan-čchangu.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články