Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

První letošní čtvrtfinále. Siniaková je ve Štrasburku ve třetím kole

Forma v pravý čas? Před blížícím se Roland Garros se do lepších výkonů rozehrává Kateřina Siniaková, která na turnaji ve Štrasburku prošla poprvé v sezoně do čtvrtfinále. Ve druhém kole si poradila po setech 6:2 a 6:4 s Ruskou Jekatěrinou Alexandrovovou.

Čtyřiadvacetiletá Siniaková vyhrála dva zápasy v hlavní soutěži turnaje WTA Tour téměř po roce, naposledy se jí to podařilo loni na podzim v Pekingu. Ve čtvrtfinále ji čeká světová dvanáctka Aryna Sabalenková z Běloruska, s níž se dosud neutkala.

Siniaková v pondělí sehrála dvouapůlhodinovou bitvu s Američankou Bernardou Peraovou, v níž mimo jiné udělala devět dvojchyb. Tentokrát ale byla česká fedcupová reprezentantka na podání mnohem jistější, na rozdíl od soupeřky, jež zakončila první sadu třemi dvojchybami v jednom gemu. Třetí mečbol při podání Alexandrovové proměnila Siniaková forhendovým čopovaným prohozem.

Tenisový turnaj žen ve Štrasburku (antuka, 225 500 eur):

Dvouhra - 2. kolo: Siniaková (ČR) - Alexandrovová (7-Rus.) 6:2, 6:4, Ostapenková (Lot.) - Bertensová (3-Belg.) 2:6, 6:4, 4:2 skreč, Hibinová (Jap.) - Dijasová (Kaz.) 7:5, 6:3, Sabalenková (4-Běl.) - Blinkovová (Rus.) 1:6, 6:4, 6:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články