Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Zvonek si připsal šest bodů, Kubík s Langrem hattrick a hokejbalisté na MS deklasovali Brity

Čeští hokejbalisté přehráli ve druhém utkání na mistrovství světa v kanadském Lavalu Velkou Británii 18:0 a navázali na úvodní výhru nad Itálií 4:3 v prodloužení. Šesti body za gól a pět asistencí k tomu pomohl Dalimil Zvonek. Hattrick a dvě asistence si připsal útočník hokejistů Kladna Adam Kubík. Tři branky vstřelil také Nicolas Langr. V dalším utkání narazí svěřenci trenéra Jiřího Mašíka na Haiti.

Kanonádu spustili Češi už po 38 sekundách, kdy skóroval Tomáš Fejfar. Za dalších 24 vteřin překonal Anguse Lainga Kubík, který proti Švýcarům skóroval dvakrát. Ve 4. minutě se prosadil znovu Fejfar a v úvodní patnáctiminutovce skórovali ještě Nicolas Langr, Ondřej Pražák, Tomáš Wróbel, Petr Filip a Martin Kruček.

Ve druhé třetině se favorit trefil šestkrát. Díky brankám ve 23. a 27. minutě dovršil hattrick Langr, podruhé v utkání se zapsali mezi střelce Kubík, Wróbel i Kruček a skóroval také Dalimil Zvonek. V závěrečné části nejdříve dovršil hattrick Kubík, trefili se také Jan Čejka, Jan Müller a výsledek dovršil svým druhým gólem v utkání Filip.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články