Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Hokejová reprezentace pokračuje v přípravě, trénuje 14 hráčů

Hokejová reprezentace v Praze zahájila další část přípravy na olympijské hry v Pchjongčchangu. Trenér Josef Jandač se svými asistenty měl na tréninku k dispozici 14 hráčů z pětadvacetičlenného kádru, další nominovaní se k mužstvu připojí v příštích dnech.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentační trenéři mají k dispozici už téměř kompletní obranu

Národní tým se na ledě Sparty připravuje od pondělí, kdy se sešlo 11 krajánků z Kontinentální ligy. Ve čtvrtek se k mužstvu připojila trojice z Chabarovsku, který odehrál poslední zápas KHL 27. ledna v Číně.

"Poté jsme jim chtěli dát ještě pár dní volna na odpočinek," vysvětlil Jandač pozdější zapojení obránců Jana Koláře, Michala Jordána a útočníka Tomáše Zohorny.

V neděli se k týmu připojí další tři krajánci ze švýcarské ligy Roman Červenka, Michal Birner a Dominik Kubalík, kteří odehráli poslední zápasy před olympijskou přestávkou v pátek večer.

Zbývajících osm hráčů z nominace na turnaj v Pchjongčchangu působí v české extralize, která pokračuje ještě v neděli a v úterý. V pondělí by se měl k reprezentaci připojit Michal Řepík ze Sparty, neboť Pražané si zápas 48. kola přeložili na 26. února.

Zbylá sedmička se zapojí až v Koreji. Reprezentace totiž do Soulu, kde se uskuteční závěrečná část přípravy na OH, odletí na dvě části v úterý a ve středu. Brankář Patrik Bartošák, obránce Ondřej Němec a útočníci Milan Gulaš, Tomáš Mertl, Martin Erat, Petr Koukal a Michal Vondrka poletí ve středu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články