Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Bouřky na X-Games v Sydney zrušily Podmolovy silné disciplíny

Nepříznivé počasí zhatilo Liboru Podmolovi plány na zisk medaile na X-Games. Při premiéře v Austrálii totiž bouřky zrušily dva závody, v nichž si český jezdec dělal velké ambice. V disciplíně Best trick nakonec skončil šestý a ve freestylu bral osmou příčku.

Libor Podmol v akci
zdroj: ČT/PR autor: Václav Duška

"Jel jsem pro medaili ze Step-upu (skoku do výšky) a Doubles (závod dvojic). Jenže obě tyhle disciplíny byly kvůli počasí zrušeny. Radost z toho nemám. Organizace byla fajn, ale ty bouřky to zničily," uvedl v tiskové zprávě Podmol, jenž vybojoval letos v červenci na X-Games v Minneapolis ve skoku do výšky stříbro.  

V nedělní disciplíně Best trick Podmol zvolil Surfer flip, při kterém najíždí na rampu vestoje na sedle. Z šestého místa měl radost i proto, že bojoval s bolavým ramenem. "Konkurence byla velká. Pro všechny z nás to byl kvůli počasí nebezpečný víkend, zaplať pánbůh, že jsme z toho všichni vyvázli bez zranění," dodal loňský vicemistr světa.  

Za dva týdny 3. listopadu se představí v pražské O2 aréně na FMX Gladiator Games, kde s bratrem Filipem chtějí předvést unikátní skok  společný double back flip neboli dvojsalto vzad.

Je nám líto, video expirovalo.
Podmol skončil na X-Games osmý


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články