Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Krpálek se v Zakopaném připravoval na Grand Prix v Budapešti

Olympijský vítěz a světový šampion v judu Lukáš Krpálek se připravoval v Polsku. Jeho hlavním cílem je už třikrát odložený evropský šampionát, který se má konat za pět týdnů v Praze a na němž by mělo nastoupit dvanáct českých reprezentantů. A už za týden by si měli ověřit formu na turnaji v Budapešti.

Lukáš Krpálek
zdroj: ČT sport autor: Tomáš Klement

Vzhledem k nařízením vlády není možno se připravovat v Česku v halách, a proto se Krpálek rozhodl vyrazit do střediska v Zakopaném. Tam se připravoval s polskými a slovenskými reprezentanty. A chystala se tu také část juniorské reprezentace.

„Byli tu tři těžcí Slováci, tři stovky z Polska,“ popisoval, s jakými váhovými kategoriemi se tam mohl připravovat. „Trénink to byl dostačující a já doufám, že mi to pomohlo a budu maximálně připravený pro turnaj v Budapešti,“ konstatoval český judista.

S ním by se měli za týden v maďarské metropoli, kde bude po osmi měsících restartována světová série turnajem Grand Prix, představit i další čeští reprezentanti. „Kromě Japonců jsou tam přihlášeni všichni, a pokud tam opravdu dorazí, tak to bude velmi pěkný a náročný turnaj,“ vysvětloval spokojeně.

Je nám líto, video expirovalo.
Krpálek se připravoval v Polsku
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články