Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Čeští judisté trénují se Slováky. Je vidět, že všichni extrémně zesílili, tvrdí Krpálek

Rozjeli jedno z prvních mezinárodních soustředění. Český a slovenský svaz judistů spojily síly trénují v Praze na Folimance. Dvoufázové tréninky absolvuje šedesát domácích závodníků a dvacet ze Slovenska. Širší výběr tréninkových partnerů přivítal i olympijský vítěz Lukáš Krpálek.

Judista Lukáš Krpálek
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

"Musím říct, že za tu dobu, co nemohli trénovat judo, ale mohli jenom posilovat, extrémně zesílili a je to určitě znát. Jsem rád, že tahle příležitost je," těší olympijského vítěze z Ria de Janeiro v roce 2016.

Silný sparing využívá další česká olympijská naděje David Klammert. V jeho kategorii do 90 kilogramů působí dva nejlepší slovenští judisté současnosti Peter Žilka a Milan Randl.

V trenérském týmu Slovenska je finalista z letních her v Aténách 2004. "Já pořád říkám Československo, podle mě je to stále jedna země. Už je to vlastně druhé soustředění, které absolvujeme takto spolu. A je to super pro všechny – jak pro vás, tak pro nás," pochvaluje si trenér juniorské slovenské reprezentace Jozef Krnáč.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští judisté mají soustředění se Slováky. Jsem rád za tu příležitost, říká Krpálek

Po tréninku na tatami si judisté odpoledne zpříjemnili mezistátním duelem v plážovém volejbalu. Krpálkův tým převyšoval slovenské judisty výčtem svých úspěchů na žíněnce, jenže na kurtu byli úspěšnější soupeři. Turnaj tří týmů nakonec ovládlo družstvo vedené Pavlem Petřikovem.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články