Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

V souboji Philadelphie s New Jersey se radoval Eliáš

Philadelphia - Jaromír Jágr s Jakubem Voráčkem neodvrátili jedním gólem domácí prohru Philadelphie s New Jersey, kterému k vítězství 6:4 pomohl dvěma asistencemi Patrik Eliáš. Hosté vedli po necelých 29 minutách hry už 6:0, až pak se Flyers probrali a Jágr s Voráčkem pomohli v poslední třetině debakl zmírnit.

Jaromír Jágr
zdroj: AP autor: Tom Mihalek

New Jersey se dočkalo vedení už ve čtvrté minutě, když obránce Foster po Eliášově přihrávce využil střelou z kruhu přesilovku pěti proti třem. V poslední minutě úvodní části inkasovala Philadelphia ještě dvakrát a krátce po přestávce znovu. Vedení 5:0 ještě zvýšil Foster ještě před polovinou zápasu.

Domácí hokejisté se ve třetí části zmohli po Simmondsově a Jágrově 13. brance v sezoně na mohutný nápor, ten se však po Voráčkově trefě v 54. minutě zastavil. Hosté už závěrečné drama nepřipustili a připsali si třetí výhru v řadě. Eliáš byl vyhlášen druhou hvězdou utkání, Jágr třetí.

Philadelphia - New Jersey 4:6 (0:3, 0:3, 4:0)

Branky: 44. Simmonds, 50. JÁGR, 53. Giroux (JÁGR, VORÁČEK), 54. VORÁČEK - 4. a 29. Foster (u obou ELIÁŠ), 20. Kovalčuk, 20. Zubrus, 21. Parise, 22. Ponikarovskij. Střely na branku: 41:31. Diváci: 19 862.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články