Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Třinecký debakl v Ostravě neustál Kalous, Brno vyhrálo v Olomouci

Praha - Derby Třince ve Vítkovicích mělo být ozdobou kola, Oceláři však jako by se zapomněli kdesi po cestě. Nezmohli se ani na gól, ostudně prohráli, na debakl reagoval rezignací trenér Kalous. Moravské derby vyšlo lépe Brnu, které vyhrálo v Olomouci. Výsledky v Čechách již tak divoké nebyly, stále se nedaří Litvínovu, Liberec upevnil vedoucí příčku a Sparta vyhrála v Hradci.

Jiří Kalous
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Vítkovice - Třinec 7:0

Vítkovice rozdrtily Třinec 7:0, a dosáhly tak svého nejvyššího vítězství v dvacetileté historii ocelářských derby v elitní soutěži. Dva góly vsítil Roman Szturc, gól a přihrávku si připsala i slovenská posila Peter Ölvecký, který teprve ráno před utkáním podepsal smlouvu. Po zápase navíc rezignoval třinecký trenér Jiří Kalous. Padesátiletý Kalous, který je zároveň asistentem trenéra české reprezentace Vladimíra Vůjtka staršího, vedl Třinec od začátku sezony 2013/14. Spolu s Kalousem skončil i asistent Václav Varaďa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Třinec

Olomouc - Brno 1:4

Hokejisté Komety Brno vyhráli na ledě Olomouce 4:1 a po třízápasovém půstu se dočkali bodového zisku. Vítězným gólem a asistencí se na tom podílel útočník Jan Hruška. Olomouc prohrála třetí z posledních čtyř utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Brno

Zlín - Chomutov 2:1 SN

Lotyšský reprezentační útočník Roberts Bukarts zažil úspěšný debut v dresu extraligového Zlína. Dvěma góly se podílel na výhře PSG nad Chomutovem 2:1 po samostatných nájezdech. Berani sice podruhé za sebou získali dva body, i nadále jsou ale poslední, a stále tak čekají na první domácí tříbodové vítězství v sezoně. Chomutov měl více střeleckých příležitostí, ale neporadil si s brankářem Lukášem Kašíkem a dvakrát trefil tyčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Chomutov

Litvínov - Plzeň 1:3

Hokejisté mistrovského Litvínova prohráli s Plzní 1:3 a připsali si pátý nezdar za sebou. Severočeši přitom vedli, celý zápas byli výrazně střelecky aktivnější, ale indiáni otočili vývoj utkání ve svůj prospěch. Plzeň tak vyhrála čtvrtý z posledních pěti duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Plzeň

Hradec Králové - Sparta 2:5

Hokejisté pražské Sparty zvítězili na ledě Hradce Králové 5:2. Hosté udělali rozhodující krok za třemi body na přelomu první a druhé třetiny, kdy zvýšili jednobrankové vedení na 3:0. Dvěma góly se v dresu vítězů blýskl obránce Michal Barinka. Sparta podesáté za sebou bodovala, Východočeši naopak přišli o body poprvé po sérii pěti zápasů bez zakolísání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Sparta

Karlovy Vary - Pardubice 3:2

Hokejisté Karlových Varů zdolali Pardubice po obratu 3:2 a připsali si třetí výhru za sebou. Zápas rozhodl v 55. minutě slovenský útočník Rudolf Huna. Pardubice také sahaly po třetím vítězství za sebou, ale dobře rozehraný duel ztratily.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice

Liberec - Mladá Boleslav 6:4

Hokejisté Liberce porazili Mladou Boleslav 6:4 a vedou tabulku už o čtyři body před Plzní a Spartou. Bílí Tygři bodovali posedmé za sebou a pošesté v této sérii vyhráli. Vítěznou trefu obstaral ve 43. minutě při vlastním oslabení Petr Jelínek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články